Coat / Zara
Jeans / H&M
Cashmere knit / H&M (here!)
Boots / Zara (here!)
Bag / Sophie Hulme (here!)
Neclace / Dinh Van
 Last weekend was really cold in Paris, but I didn’t mind, because I could wear my over the knee boots. The perfect boots for winter. I was even able to ride the vélo in them, so not bad at all, haha! What do you think of this look?
Viime viikko Pariisissa oli todella kylmä, eikä ilma lämmennyt viikonlopuksi. Itseäni se ei niin haitannut, sillä sain hyvän syyn laittaa jalkaani uudet talvibootsit. Taisin hankkia noin kymmenen vuotta sitten ensimmäiset ylipolvensaappaat, jotka palvelivat monta talvea. Niiden hajottua käsiin ihastuin lyhytvartisiin biker bootseihin ja niitä tulikin sitten haalittua muutamat. Nyt niiden rinnalle tuli nämä Zaran pitkävartiset bootsit ja ne onkin ollut jalassa jo useamman kerran! Löytyykö teiltä ylipolvensaappaita ja oletteko ylipäätänsä innostuneita kyseisetä mallista?

p.s huuto.netissä on myynnissä Christian Louboutinin Ron Ron korot koossa 38.5!

You May Also Like

10 comments

Reply

Great boots and coat! I love over the knee boots trend.

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Me too! 🙂

Reply

Upea asu! Tuo takki on ihana, niin kauniin harmaa!

Reply

Kiitos Dahlia! 🙂 Ja takissa on kylla kaunis harmaan savy!

Reply

Noi saappaat näyttää tosi kivoilta! Toi korkokin miellyttää, kun mulle tulee valitettavasti niistä korkeakorkoisista mieleen prostituoidut. Kaikkeen sitä tietysti silmä tottuu, joten ehkä munkin assosiaatiot muuttuu. Mutta tosiaan noin lyhyt korkoisena kivoimmat mitä oon pitkään aikaan nähnyt:)

Reply

Joo, ylipolvensaappaiden kanssa taytyy olla aika tarkkana…Nama on juuri aika turvallinen vaihtoehto paksun ja lyhyen koron ansoista! 🙂

Reply

Arvaa mitä – mä tilasin sen saman puseron H&Mlta mutta tänne se toimitusaika on vasta marraskuun alussa, eli jään vielä odottamaan. Oletko muuten tyytyväinen sen laatuun? mä tilasin toisen kasmiripuseron Mangosta (beige värisen Vn) ja laatu on kyllä todella hyvä vaikka hintaa oli jotain 60+ euroa. Todella kauniilta näyttää se vyö takin kanssa.

Reply

Postailen neuleesta vahan enemman taman viikon aikana, mutta ainakin toistaiseksi olen ollut tosi tyytyvainen ja neule on pysynyt hyvin kasassa! 🙂

Reply

Upea kokonaisuus taas kerran! Just tuollainen melkein 90 -lukulainen eleettömyys miellyttää tosi paljon mun silmää juuri nyt. Ihastelen noita ylipolvensaappaita aina muilla: ne on tosi hankala yhdistää tyylikkäästi, mutta sulta sekin sujuu 🙂 Tuollaiset matalat voisin kyllä ehkä kuvitella itsellenikin.

Reply

Kiitos kovasti! 🙂 Ja juu, ylipolvensaappaiden kanssa saa olla vahan varuillaan, mutta nama on helpot yhdistettavat matalan ja paksun koron ansiosta. Ja nailla tosissaan pysyy myos pystyssa, mika on aina plussaa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *