1. Essie nailpolish in “forever yummy” red. 2. Serum Foundation by Lumene (some great stuff). 3. Blueberry Eyebrow pencil by Lumene (thanks to the recommendations from my Finnish readers). 4. Anastasia Brow Duality Highlighter (love it!).
5. My very first Urban Decay Naked eyeshadow palette. Worth every penny and the hype!

P.S Stay tuned as tomorrow there will be a beauty giveaway on the blog!

1. Essien kynsilakka sävyssä “forever yummy”. 2. Lumenen Seerumi meikkivoide (loistava tuote!). 3. Lumenen kulmakynä – kiitos teille jotka tätä suosittelitte, ihan loistava tuote tämäkin! 4. Anastasian Brow Duality Highlighter (tästä en luovu). 
5. Paljon hehkutusta kerännyt Urban Decayn Naked luomiväripaletti. 

P.S Pysykää kuulolla, sillä huomenna on luvassa pieni kosmetiikka arvonta!

You May Also Like

10 comments

Reply

Mä olen nyt ehkä vuoden ajan käyttänyt samaa Naked-palettia (samettikantinen). Värit ovat hyvät ja pysyvät ja värikombinaatio lähes täydellinen, mutta miinusta annan itse paletin kestävyydestä. Sametti kerää ikävästi nukkaa pintaan, mutta myös peili ja kansi ovat alkaneet kupruilla ja kulmat repsottaa. Se ei toki vaikuta käytettävyyteen, mutta tekee koko paletista epäsiistin näköisen. Ja peili on kyllä muutenkin luokattoman huono… uudemmat versiot taitavat olla kovakantisia?

Reply

Itse huomasin jo ihan muutaman päivän käytön jälkeen, että sametti keräsi itseensä kaiken ja ei muutenkaan tunnu kovin heppoiselta kotelolta vaikka se magneetti kiinnitys tuntuikin aika napakalta (ei ainakaan pitäisi avautua matkalaukussa…toivottavasti). Itse hankin tämän joulukuussa ja silloin niitä taisi olle kolme palettia mistä valita. Itse aloitin tästä ensimmäisestä, mutta niissä kahdessa muussa taisi olla peltipakkaus?

Reply

Täälläkin Naked-fani! Mulla on myös tuo samettinen versio, jossa pieni peili (meni rikki..) ja nukkaisuus ei ole plussaa täälläkään. Tosin olen jossain nähnyt sen myös metalliversiona? Tammikuussa hankin myös Naked 3-paletin, jossa metallikuoret ja iso peili; suosittelen! Myös niiden sävyjen osalta;)
Täytynee kokeilla joskus tuota Lumenen seerumi meikkivoidetta!

Reply

Voi ei, täytyykin nyt olla vähän varovaisempi sen kanssa jotta peili pysyisi kunnossa! Ostin tämän joulukuun alussa Sephorasta missä oli juuri 2 ja 3 metallikuorissa, mutta valitsin tämän näin alkuun. Ehkä olisi pitänyt mennä suoraan siihen kolmoseen? 🙂 Täytyy ainakin uudelleen tarkistaa ne sävyt siitä!

Suosittelen tuota Lumene seerumi meikkivoidetta! Siitä jää kuulas ja luonnollinen lopputulos! Ainakin kevättä ja kesää kohden ihan loistava 🙂

Reply

Hyvä että tykkäsit seerumivoiteesta. Multa löytyy sama kulmakynä sävyssä 2. 🙂 ja jos olet etsimässä kuivaa sampoota (Klorane on kokeiltu jo) niin noin suositella Batiste merkkistä – se on oikeasti tehokas! Plussaa hyvästä tuoksusta (otin XXL volume version). Stockalla oliko 6 euroa 🙂

Reply

Olen muuten lukenut jostain naistenlehdestä suosituksen juurikin tuosta Batisten kuivashamppoosta! Jos en löydä sitä täältä niin seuraavalla Suomi viisitillä lähtee kokeiluun! 🙂 Kiitos suosituksesta!

Reply

Vaan mikä on tuo kuvan ihana ketju?!

Reply

Hih, se on Chanelin laukun olkahihna. Toimii propsina hyvin! 😉

Reply

Tuo Naked-paletti on ihan loistava! Sillä saa meikin arkeen ja juhlaan 🙂 Itselläni on vielä se kakkosversio ostolistalla. Taattua Urban Decayn laatua nuo luomivärit.

Reply

Se on kyllä ihana! Ja todella laadukas, joten hintansa arvoinen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *