Talvisin ihoni tarvitsee erityisen paljon huomiota ja kaikki voiteet pitää olla astetta tuhdimpia. Olen löytänyt ihania tuotteita, joita suosin vuoden ympäri, mutta tässä muutama mistä en enää luopuisi etenkään talvisin:

Mádaran huulivoide

Mádaran kosteuttava huulirasva on ihan huippu ja koostumus mitä täydellisin. Ihanan täyteläinen, mutta kuitenkin imeytyy hyvin eikä tahmasuudesta ole tietoakaan. Tämä kulkee aina mukanani laukussa!

Essen Sensitive Serum

Olen käyttänyt Essen tuotteita nyt vuoden ja niistä en enää luopuisi – ne sopivat herkälle iholleni niin hyvin. Tämän vuoden alussa aloitin testijakson ja silloin käytin tätä Sensitive Serum-tuotetta kosteusvoiteen alla. Tämän jälkeen pystyin sanomaan heipat suunympärysihottumalle ja leuan ihon punoitukselle, joka oli vaivannut jo monta kuukautta. Tätä käytetään siis kuuriluotoisesti suojaamaan ja palauttamaan ihon tasapaino ja itse otan sen taas käyttööni vuoden alussa, kun iho on kovilla lämpöasteiden laskiessa.

 

 

Esse Repair Oil

Aloin käyttämään ihoöljyjä muutama vuosi sitten ja ilman niitä en enää pärjäisi. Käytän tätä Essen öljyä aina iltaisin kosteusvoiteen alla. Tuntuu, että tämän takia ihoni on huomattavasti pehmeämpi aamulla ja palautunut päivän rasituksesta paremmin kuin jos käyttäisin vain kosteusvoidetta. Muita suosikkejani ihoöljyistä ovat Jurliquen, Nuorin ja Cattierin versiot.

Maison Martin Margielan Replica-sarjan Jazz Club tuoksu

Viime kesänä lomailimme Garda järvellä ja hotellimme huoneissa oli Maison Martin Margielan tuotteita höystettynä juuri tällä Jazz Club-tuoksulla. Ihastuimme siihen molemmat niin paljon, että Milanossa kävimme heti nappamaassa kyseisen hajuveden itsellemme. Tuoksu on virallisesti ilmeisesti miehille, mutta itse käytän sitä päivittäin. Siinä ihana savuinen, mutta makea tuoksu. Huomasin, että sitä saa nykyään myös Booztista, eli sieltä saan täydennystä nykyisen loppuessa!

 

 

Balmuir Meadow-vartalovoide

Huomaan, että salamyhkäisesti luonnonkosmetiikka on ottanut ylivaltaa kaapissani. Lähes kaikki suosikkituotteeni ovat luonnonkosmetiikkaa, vaikka se ei ikinä ole ollut yksinään peruste ostaa niitä. Tuntuu vain, että ihoni voi paremmin luonnollisten raakaaineiden voimasta. Balmuirin voiteet, saippuat ja käsirasvat ovat ihania ja niitä käytetään paljon meidän kotona. Suosikki voiteeni on heidän Meadow-tuoksuinen rasva ja sitä käytän arkisin aina suihkun jälkeen. Tuoksu on huumaavan hyvä ja voide imeytyy nopeasti ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Ihan ykköstuote ja tätä tilasin juuri lisää, kun edellinen purkki hupeni nopeasti. Tämän lisäksi kokeilin ensimmäistä kertaa Lumenen Harmonia-sarjaa ja siihen kuuluva vartalovoide on aivan ihana sekin. Raikas tuoksu ja täydellinen koostumus tekee siitä jopa ylellisen tuntuisen. Etenkin saunan jälkeen se on ihan super!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *