I’ve now spent a week in Finland and here’s what it has looked like:

 1. Last Saturday I woke up to this. A very wintery scenery indeed! 2. Interior shopping at Cobello. 3. This striped blazer is just waiting for Spring to come. 4. My three year old goddaughter is the cutest little thing. 5. I love catching up on Finnish fashion magazines while here. 6. Had lunch at a new restaurant called Presto while shopping with my mom in Helsinki.

Voi että miten nautin Suomessa olosta. Omaa kotimaata on oppinut arvostamaan ihan eri tavalla ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen. Saa nähdä jos vielä joku päivä muuttaisin tänne takaisin pysyvästi. Toisaalta ehkä silloin tulisi nopeesti ikävä ulkomaille? Nautin täysillä kuitenkin näistä lomista täällä ja kulunut viikko onkin mennyt läheisten seurassa. Tällä reissulla olen myös rajoittanut tekemisiä, eli en ole sopinut liikaa tapaamisia ja puuhaa. Kirjoitinkin siitä, että olen tällä hetkellä aika stressaantunut niin on ollut rentouttavaa kun aikataulu ei ole täysin lyöty lukkoon. Usein huomaa, että kun tänne tulee niin haluaa nähdä mahdollisimman monia ihmisiä ja päivät voi silloin olla hyvinkin aikataulutettuja. Nyt olen nauttinut vapaasta aikataulusta ja tapaamisia sun muita olen järjestänyt sen hetken fiiliksen mukaan. Kulunut viikko onkin näyttänyt tältä;

1. Viime lauantaina heräsin näinkin talviseen maisemaan. 2. Cobellossa on niin kaunista, että sieltä saa inspiraatiota roppakaupalla! 3. Tämä raidallinen bleiseri on kun tehty kevääseen ja kesään! 4. Kolme vuotias kummityttöni on maailman suloisin tapaus. 5. Kotona odottaa aina iso pino suomalaisia muotilehtia jotka ahmin muutaman päivän sisällä.  6. Käytiin äidin kanssa lounaalla Prestossa. Mainio paikka pienelle pysähdykselle shoppailun lomassa, mutta Hesarin arvio illallismenuusta takaa sen, että ainakaan ihan heti en sitä ole testaamassa. Hinnat kun on kovat ja Helsingissä monta muuta paikkaa missä saa varmasti paremmin vastinetta rahoilleen.

 7. I visited the Tove Jansson exhibition at Ateneum. I just love her work! 8. Date with my beautiful friend who I always have a great time with. 9. Had coffee with Alexa and a snow storm took us by surprise. 10. Sauna is almost a daily ritual when I’m in Finland! 11. Family dinner at Rafla. 12. Walk by the sea. How beautiful is my country? 🙂

7. Vierailin äidin ja isoäidin kanssa Tove Janssonin näyttelyssä Ateneumissa. Yksi näyttelyn lempitöistäni oli tämä maalaus. 8. Aamukahvit upean ystäväni kanssa joka on yksi niistä luottoystävistä jotka on tukena niin hyvissä kuin huonoissakin hetkissä. 9. Treffattin Alexan kanssa torstai iltana ja jäätiin melkein saarroksiin tähän lumimyrskyyn. 10. Käyn saunassa lähes joka päivä täällä ollessani. 11. Ollaan otettu tavaksi käydä perheen kesken syömässä aina kun ollaan kaikki samaan aikaan täällä. Näistä illoista nautin. Perhe on paras! 12. Tämänpäiväinen lauantai kävely. Kuinka kaunista voi olla?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *