Images: Pinterest

I recently started following Elena Perminova on Instagram and fell in love with her style! She is beyond gorgeous and the perfect example of a woman who doesn’t compromise on her style while being pregnant. She recently gave birth to a baby girl, so congrats Elena!

Aloin viime viikolla seuraamaan Elena Perminovaa Instagramissa ja ihastuin heti hänen tyyliin ja olemukseen. Hänen tyylistään huokuu sellainen tietty huolettomuus mikä itseäni ainakin viehättää kovasti. Pariisittarien tyylin ydin on myös se sama huolettomuus. Jos asu on viimeisen päälle niin silloin hiukset saa olla hitusen sekaiset ja meikki voi olla luonnollinen. Tästä pidän kiinni itsekin. Elena on kuvissa aivan mega upea ilmestys ja myös täydellinen esimerkki siitä, että raskaana ollessa ei tarvitse luopua omasta tyylistään. Hän hiljattain synnytti kolmannen lapsensa ja kahden pojan jälkeen sieltä tuli tyttö. Onnea siis hänelle! Kenestä te ammennatte tyyli inspiraatiota?

You May Also Like

2 comments

Reply

Suosikkini tyylin saralla on jo vuosia ollut Tanskan kruununprinsessa Mary. Upea esimerkki siitä, miten iältään “kypsempikin” nainen voi olla aina klassinen ja tyylikäs tilanteessa kuin tilanteessa. Tosin vaatebudjettini on hieman vaatimattomampi ;-).

Reply

Hän on kyllä kaunis ja tyylikäs nainen. Asuvalinnat on aina ihan nappiin! Joo, Elena Perminovan ja mun budjetti on myös hyvin kaukana toisistaan, joten täytyy aina vähän soveltaa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *