I should be called the Lumene Ambassador at the rate I’m recommending their products! 😉 I found yet again another favorite from their product offer. This time it’s their waterproof eyeliner in gray color. During the week I usually wear foundation and mascara, but during the weekends I usually wear a little more make-up (like last weekend) and then eyeliner is a must. I love the gray tone as it’s softer than black, but still intense. This eyeliner is another must-have from Lumene!

Tuleeko Lumene hehkutukset jo korvista ulos? Toivottavasti ei, sillä löysin uuden ihastuksen heidän vedenkestävästä rajauskynästä. Itselläni on se Sensain musta rajaukynä jota te suosittelitte ja sen rinnalle ostin Lumenelta tämän vedenkestävän harmaana. Tässä Insta kuvassa näkyy rajaukset jotenkuten, mutta siveltimellä saa tarkkaa jälkeä ja tummanharmaa väri on loistava niin arkeen kuin juhlaan. Hitusen pehmeämpi kuin musta, mutta silti intensiivinen. Kynää on myös helppo käyttää ja vaikka kyseessä on vedenkestävä väri, se lähtee helposti pois ihan perus meikinpoistoaineella.Tässähän pitäisi alkaa Lumenen lähettilääksi kun suosituksia täältä suunnalta satelee ihan roppakauplla, hih! Oletteko te ehtinyt jo kokeilla tätä uutuutta? Hintaa sillä taisi olla reilut kymmenen euroa.

You May Also Like

6 comments

Reply

Moikka 🙂 tämä ei liity aiheeseen, mutta katsoin sun pariisi vinkkejä ja haluaisin mennä ehdottomasti 43 up on the roof baariin ensi viikonlopun pariisin matkallani. Googlailin mutta en löytänyt miten sinne voisi varata pöydän.. Osaisitkohan auttaa minua tässä?? 🙂
-NMarie

Reply

Heippa! 🙂 43 Up The Roof on itseasiassa Holiday Inn-ketjun hotellin katolla. Varaukset tehdään siis soittamalla hotellin respaan (Tel. :01 81 69 00 60)! Jos muistan oikein baari on avoinna ma-la klo.16 alkaen! Varaus kannattaa tosissaan tehdä hyvissä ajoin, jotta varmasti mahtuu mukaan (se on suhteellisen pieni paikka).

Nauttikaa tulevasta Pariisin matkastanne! 🙂

Reply

Hei super iso kiitos nopeasta vastauksesta! 🙂 teen varauksen asap niin päästään nauttimaan maisemista 😉 kiitos avusta ja vinkistä!! 🙂
-NMarie

Reply

Autan mielelläni! Ihanaa reissua ja toivon, että saatte varauksen tehtyä koska paikka on todella sen arvoinen 🙂

Reply

Värväsin juuri ranskaa puhuvan kamuni soittamaan sinne 😀 ja tosiaan ollaan menossa siis vasta ens viikolla että toivottavasti siellä on tilaa! jee!

Reply

Good thinking! 😉 Viimeksi kun soitin tönköllä ranskan kielellä niin mua ei ymmärretty sitten lainkaaan jolloin vaihdoin englanniksi – jolloin löytiin luuri korvaan hah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *