I buy most of my cosmetics and beauty products from the airport as the prices are much lower. Lumene is a Finnish cosmetics brand and one of my favorite. They have a great product offer, which you can see on their website here. They recently expanded their stand at Helsinki Airport’s Finnair tax free shop. I was happy to see that as from now I’ll do all my Lumene purchases there.

I did a few finds from their product offer. I was looking for an eye cream and found one which is part of their Bright Now Vitamin C– range. I also got a their Bright Skin Radiance Nectar serum, which I love! It leaves the skin more radiant (for real) and super soft. It’s one of my new favorites. As is the eye cream I bought. It moisturises and works well around the sensitive eye area. I can highly recommend both of these products!

Teen suurimman osan kosmetiikka ostoksistani lentokentältä ihan sen takia, että tuotteet on huomattavasti edullisempia siellä. Lumenella on ollut pieni kulma aikaisemmin Finnairin tax-free shopissa, mutta nyt heiltä löytyi isompi standi liikkeen laajennuksen myötä. Sieltä tulenkin vastaisuudessa hamstraamaan mm. CC-meikkivoidetta ja muita Lumenen lempituotteitani.

Tällä kertaa etsin silmänympärysvoidetta ja päädyin testaamaan Bright Now Vitamin C- voidetta. Kassalla sain vielä kaupanpäälle saman sarjan kirkastavan tehohoidon. Olen nyt käyttänyt kumpaakin tuotetta reilun viikon ja voin sanoa, että olen todella tyytyväinen molempiin tuotteisiin. Tuo kirkastava tehohoito ihan oikeasti toimii. Levitän sitä ennen kosteusvoidetta ja voila! Tuoksu on myös ihana ja geelimäinen koostumus levittyy hyvin ja jättää ihon pehmeäksi.

Silmänympärysvoiteeseen olen myös ollut todella tyytyväinen. Siinä on hinta-laatusuhde kohdillaan! Se kosteuttaa hyvin ja sopii myös meikin alle mikä on itselleni tärkeä kriteeri. Molemmat tuotteet on sellaisia mitkä tulee varmasti pysymään omassa ihonhoidossani pitkään! Täytyy muuten vielä sanoa, että Lumene ei ole millään tavalla sponssorina tässä postauksessa, joten ihan vilpittömästä suosituksesta on kyse. Tuntuu myös kivalta näin ulkosuomalaisena, että kylppäristä löytyy kotimaisia tuotteita. Pala Suomea mukana siis arjessakin! 🙂

You May Also Like

5 comments

Reply

Itse en ole ikinä pahemmin käyttänyt Lumenen tuotteita. Olen itsekin ulkosuomalainen ja muistan lukeneeni paljon huonoja kommentteja heidän tuotteistaan vuosia sitten, siksi olen pitäytynyt niistä erossa. Eli mites nyt yhtäkkiä heidän tuotteensa ovat niin parantuneet? Uusi tyyppi vetämässä tuotekehitystä? Pitää varmaan seuraavalla Suomen reissulla kuitenkin ostaa tuota CC voidetta, sitä kun kaikki niin hetkuttavat. Uskaltaakohan sen ostamista jättää kentälle, mitäs jos niillä onkin just silloin se loppu? Henh, maailmanloppuhan se olisi.

Reply

Parannusta on tapahtunut parin viime vuoden aikana huimasti; eli varmasti firman sisällä ollut positiivisiä muutoksia! Nuoresta asti olen käyttänyt heidän mutanaamiota, mutta muut tuotteet ei ole uponnut. Nyt olen pikkuhiljaa alkanut kokeilla useampia tuotteita ja hämmästynyt siitä miten hyvä hinta-laatusuhde niissä on.

Itse olen täysin myyty sille CC-voiteelle ja se pesee mun mielestä monen luksus merkin samanlaiset tuotteet mennen tullen. Hinta maassa on noin 17€ ja kentällä noin 10€. Suosittelen siis taktikoimaan ja ostamaan yhden maasta varmuuden vuoksi ja toisen säästöön kentältä 😉 Näin ainakin yksi puteli pääsee kokeiluun!

Reply

Mä en taas ole ikinä huonoa Lumenen tuotteista kuullut… Jos joku ei tykkää jostain luomiväristä, niin se ei tarkoita, että se olisi huono ja ei sopisi sulle.

Reply

Samaa mieltä Lumenen tuotteista.

Off topic: mikä Pariisissa olisi sellainen vähän vaihtoehtoisempi media josta näkisi esim. tapahtumisia (keikkoja, kirppareita, klubeja) jne.? Vrt. esim. Nöjesguiden.

Reply

Pariisin perus turisti sivustosta saa aika hyvin tietoa isommista tapahtumista: http://en.parisinfo.com/, mutta sitten vaihtoehtoisempia sivuja on mm: http://www.spottedbylocals.com/paris/

Näistä saa aika hyvin tietoa siitä mitä tapahtuu Pariisissa tällä hetkellä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *