Tänään meillä on virallinen muuttopäivä. Eilen vietiin jo yksi kuormallinen kamaa poikaystäväni vanhempien luokse ja oltiin siellä yötä. Tänään sitten takaisin Pariisiin. Stressaan hieman kämpän kuntotarkastusta, sillä en tiedä kuinka tarkkoja tarkastajat ovat. Olen kuullut niin monia kauhutarinoita siitä miten takuuvuokria ei anneta takaisin ihan naurettavien syiden takia. Poikaystäväni asunto-asia Etelä-Ranskassa meni oikeuteen asti kun omistaja heittäytyi vaikeaksi.Meillä on kuitenkin välitysfirman kautta tämä asunto, joten uskon, että koska kaikki on kunnossa niin mitään suurempia ongelmia ei tulisi vastaan.

Meillä oli kylläkin siis valmiiksi kalustettu kämppä, joten viime päivät olen käynyt kaupoilla täydentämässä mm. rikki menneitä laseja yms. Ollaan myös onnistuttu hävittämään pari lusikkaa ja haarukaa (mitenköhän ollaan siinäkin onnistuttu..)!

Meillä on myös poikaystäväni kanssa toiveissa toteuttaa tänä kesänä kauan haaveilemamme road trip Ranskassa. Täällä kun on toinen toistaan upeampia kaupunkeja ja koska rakastan ajamista/autolla liikkumista niin road trip olisi ihan unelma! Saa nähdä jos saadaan se toteutettumaan.

Nyt kuitenkin takaisin kuuraamaan kämppää. Pitäkää sormet ristissä, että kämpän luovutuksen kanssa ei olisi ongelmia! 🙂 Kuullaan!

The countdown has started…it’s our last hours in our apartment before we give it away this afternoon. We still need to move some of our things to the car, clean up and then we are ready to go. We are staying in Pairs for dinner and after driving to my boyfriends parents place.

Even though I am now moving away from Paris, there are still some posts I’m going to write about the city. So even if I’m not here in person, doesn’t mean the blog wont stay partly in Paris! 🙂 Now I have to finish cleaning and then it’s time to move on….Wish me luck!

You May Also Like

10 comments

Reply

Kannattaa road tripillä lähteä ainakin Normandiaan ja Bretagneen! Ruoka on aivan tajuttoman hyvää, kuten maisematkin.

Reply

Näin olen kuullut! 🙂 Ranskassa on niin upeita paikkoja koko maa täynnä, että yksi road trip ei taida riittää mihinkään!

Reply

Wau, roadtrip kuulostaa ihanalta! Ja varsinkin Ranskassa… 🙂 Ihanaa, että pystytte kuuntelemaan tunteitanne ja teette tarvittavia päätöksiä sen suhteen. Ei Pariisissakaan ole pakko kitkutella, jos tuntuu pahalta.

Supertsempit muuttoon ja tarkastukseen! Hyvin se menee 🙂

Reply

Joo, se olisi kyllä aika kiva juttu! Edes pienimuotoinen näin alkuun 🙂

Ja kiitos Elisa tsempeistä! Muutto meni ilman ongelmia ja kuntotarkastuksessa ihmeteltiin, että ollanko oikeesti asuttu siellä lähes kaksi vuotta koska kunto oli niin hyvä 😉 Kuuraaminen oli siis erittäin hyvä idea!

Reply

Siis niin upea kuva!! 🙂 Road trip Ranskassa on aina hyvä idea! Me ainakin nautimme ihan täysillä autolla ajelusta kauniissa maisemissa. Suosikkikaupunkini taitaa olla Annecy <3

Reply

Kiitos Elina! 🙂 Mä olen kanssa kuullut, että Annecy on upea, joten sinne haluan joku päivä ehdottomasti!

Reply

Bonjour Sofia, kiitos todella mukavasta ja ajantasaisesta blogistasi ja oikein hyvää kesää Sinulle ja poikaystävällesi myös. Kyllä se asunnon tarkastus ihan hyvin sujuu, älä ole huolissasi. Toivottavasti kuitenkin täällä blogissasi tapahtuu, vaikka Suomeen tuletkin, olisi niin mukavaa lukea edelleen kuulumisiasi. Ainakin viitenä päivänä viikossa luen kuulumisiasi ja olen niin Ranska-fani. Ollaanhan kuulolla ja oikein hyvää alkavaa kesää ja roadtrippiä myös. A bientot.

Reply

Bonjour! 🙂 Kiitos ihanasta kommentista! Toit meille paljon hymyjä 🙂

Ja oikeassa olit; asunnon tarkastus meni ilman ongelmia ja tarkastaja oli itseasiassa todella mukava. Ei siis alkanut valittamaan jokaisesta pienestä naarmusta mitä kahden vuoden aikana on saattanut tulla. Stressasin ihan turhaa, mutta nyt helpottunut olo kun saatiin se pois alta.

Blogia yritän päivitellä yhtä ahkerasti kun aikaisemminkin! 🙂 Voi olla, että kesäkuukausina postauksina tulee jossain vaiheessa vähän harvemmin, mutta joka viikkoa kyllä jotain kirjoittelen.

Myös täältä poikaystävän vanhempien luota yritän saada muutaman postauksen aikaiseksi. On niin kaunista seutua! Ja kiitos vielä suuresti kommentistasi. Piristit meidän päivää kyllä täysin! A bientot!

Reply

Mahtavaa, että tarkastus sujui ongelmitta. Kun kuulee niitä kauhujuttuja, sitä tuppaa aina ajattelemaan pahinta. 😀 Minäkin stressaan muuttoja ja jälkitarkastuksia aina. Kun on törmännyt pilkunviilaajaan kerran (lattialta keittiöntason alta oli löytynyt makaroni ja seuraava asiakas pyysi vuokranalennusta joten “siivouskulut” vietiin meidän takuurahoista) niin sen muistaa aina ja ikuisesti.

Reply

Mä olen myös kuullut sellasia tarinoita ja sitten poikaystävällä oli vielä niin nihkeä kokemus vanhan kämpän kanssa, että tuli kyllä stressattua! 😉 Onneksi ihan turhaan!

Haha, mitä?? Just tällaset tapaukset saa stressaamaan noita tilanteita erityisen paljon. Näköjään ongelman voi kaivaa jopa yhdesta makaronista 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *