Tällä viikolla sain viimeiset opiskeluprojektit hoidettua ennen Suomen lomaa, joten eilen sain viettää vapaan iltapäivän poikaystävän kanssa rauhassa tuliaisostoksia tehden. Oli myös kiva vaan istua kahvilla pitkästä aikaa. Meillä on poikaystävän kanssa niin erilaiset aikataulut viikolla, että näkeminen ja yhdessäolo jää aika vähäiseksi, vaikka yhdessä asutaankin. Siksi onkin varsinaista luksusta kun voidaan yhdessä kahvitella rauhassa keskellä viikkoa. Ja toinen jopa jaksoi juosta mun kanssa muutamissa kaupoissa 😉

Me and my boyfriend had a free afternoon yesterday. We walked around, had coffee and I was able to buy a few things for my family and friends back home. I just love days off during the week 🙂 But then again, who doesn’t? 😉

You May Also Like

3 comments

Reply

olisi joskus mukava nähdä miltä tämä ranskalaispoikaystäväsi näyttää jos joskus saisit hänet kameran toiselle puolelle;)mahtava blogi muuten, kiitos aurinkoisesta olemuksestasi! harvassa ovat nykyään nekin..

Reply

Hih, hän on tainnut täällä joskus pyörähtää ja välillä näkyy “ei niin paljastavista” kuvakulmista 😉 Ja kiitos ihanasta palautteesta! Ensimmäinen Suomi päivä alkoi hyvin kun ekana luin tän mukavan kommentin 🙂 KIITOS ja ihanaa viikonloppua!

Reply

Last week I also bought the Bioderma cleansing lotion, it’s one of my favorite product in my beauty department ! ( I also have their baby shower gel which is really good).

Have a great Monday 🙂

Sophie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *