Coat / Max Mara 
Jeans / Zara
Boots / H&M
Beanie / Uniqlo
Bag / Céline
Sunnies / RayBan

Kävin äidin kaapilla ja sieltä löytyi tämä kaunis pastellinsävyinen takki jota olen ihastellut siitä asti kun hän sen hankki. Pastellisävyt on ollut nyt pinnalla jo pidemmän aikaa ja vaikka olen ihaillut niitä muilla niin omasta kaapista ei ainakaan toistaiseksi löydy mitään hempeitä sävyjä. Tämä takki on on kyllä niin upea (ja mielettömän ihana päällä – taattua Max Maraa), että mielelläni pukisin sen päälleni uudestaan! Saa siis nähdä saako äiti takkiaan takaisin enää ollenkaan…;)

Helsingin kadut on myös jotain niin kaunista! Toinen toistaan kauniimpia pastellinsävyisiä rakennuksia. Pariisin kadut jää täysin kakkoseksi niiden rinnalla! 🙂 Eilen muuten kiinnitin taas huomiota siihen miten hyvä asiakaspalvelu Suomesssa on. Tai eilen oikeastaan huomasin, että lähtiessäni jokaisesta kaupasta oli hymy huulilla mukavan ja ystävällisen henkilökunnan takia. Ei siihen niin paljon tarvita, mutta vitsit miten hyvälle tuullelle toisen hymy ja avuliaisuus saakaan! Näin on hyvä aloittaa viikonloppu; nauttikaa! 🙂

Pastel tones have been in for quite a while now, but I’ve only admired this trend on other people. I don’t have any clothing in pastel colors, but luckily my mother does…This coat is so beautiful and feels amazing on. Max Mara makes some of the most beautiful coats and this piece is no exception.

And don’t the streets of Helsinki make the perfect background for these outfit pictures? The pastel colored buildings are just super beautiful! Have a great weekend everyone 🙂

You May Also Like

14 comments

Reply

Beautiful minimalistic outfit!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali! Have a great weekend 🙂

Reply

Kaunis takki, ja kokonaisuus taas niin tyylikäs! Saman olen minäkin huomannut, varsinkin putiikeissa on mahdottoman hyvä palvelu ja iloisia myyjiä. Tulee itsekin hyvälle mielelle!

Reply

Kiitos Marjukka! 🙂 Ja kyllä, Suomessa asiakaspalvelu pelaa ja ihmiset on todella mukavia! On kiva käydä asioilla kun vastassa hymyileviä ihmisiä. Pariisissa se on enemmänkin harvinaisuus 😉

Reply

Miten sä onnistutkin aina olemaan niin tyylikäs!! Takki on vallan ihana ja kokonaisuus harmoninen 🙂 Mahtavaa!

Reply

Kiitos Elisa! Ihanaa viikonloppua 🙂

Reply

Olet tyylikäs mutta nyt täytyy sanoa, että ei sovi sinulle tämän takin väri, aivan liian bliisu ja tekee sinut aivan haamun näköiseksi. Ja joo, olet tainnut tepastella Huvilakadulla mutta kyllä Helsinki noin muuten on aika harmaa ja synkkä.

Reply

Olet kyllä ihan oikeassa siinä, että pastellisävyt ei ehkä ole niitä parhaimpia sävyjä itselleni! Myös esim. huulimeikki voisi olla tummempi jotta kokonaisuus olisi eloisampi. Tai voi olla, ettei sekään riittäisi…Olen nimittäin ihan haamun värinen ihan livenäkin 😉

Mun mielestä Helsingin keskusta-alue on hyvinkin kaunis! Tottakai keskustan ulkopuolelta varmasti löytyy alueita, jotka on synkempiä (näitähän löytyy luonnollisesti jokaisesta kaupungista), mutta ydinkeskusta on upea!

Reply

Miunun mielestäni taas paras asu sinun päälläsi aikoihin! Tykkään siitä että olet vaalea, koska olet vaalea niin kauniilla tavalla. Kuin posliini nukke, ja sitä kannattaakin korostaa ;D! Super kaunis takki, ihanat kengät ja kaunis sinä.

sofia

Reply

Kiitos Sofia, ihanasti sanottu! Muistan kerran Etelä-Ranskassa kun vanhempi italialaisrouva ihasteli mun ihon sävyä ja vertasi sitä juuri posliiniin. Huvitti jotenkin kun itse yritin kaikella mahdollisella tavalla taas saada väriä naamaan. Siellä ruskettuneiden neitokaisten keskellä olin aikamoinen huutomerkki 😉 Nykyään olen kylläkin ihan tyytyväinen omaan väriini (se kun ei tästä muutu) ja hyvä niin!

Kiitos vielä ja ihanaa viikonloppua sinne! 🙂

Reply

Helsinki on kyllä aivan ihana kaupunki! Mistä vaan maailman ääristä palaa kotiin, tänne on aina ihana palata <3

Reply

I agree! Aina kun tulen niin huokailen miten kauniilta täällä näyttäkään 🙂 Ja se sanoo jo jotain, että asun Pariisissa joka on monen mielestä maailman kaunein kaupunki, mutta Helsingissä on ihan oma ainutlaatuinen fiilis <3 Ja sitä osaa katsoa ehkä eri tavalla näin monen ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen!

Reply

Jälleen kaunis kokonaisuus ja mitkä ihanat kengät! <3

Reply

Kiitos Dahia! 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *