Tehtiin poikaystäväni kanssa retki Chateau de Sully-sur-Loire linnaan, joka sijaitsee noin 40min. ajomatkan päässä Orléansin kaupungista. Linna sijaitsee itseasiassa pienen kylän reunalla ja on ympäröity asiaan kuuluvasti vedellä. Sisäänpäässy moneen linnaan on n. 7€ mikä ei ole paha hinta ollenkaan! Turisti sesonki ei ollut vielä alkanut, joten oltiin linnassa lähes yksin. Osa huoneista oli ihan valtavia ja tyhjiä, joten siellä tuntee olonsa kyllä todella pieneksi. Osa huoneista taas oli jätetty vanhaan loistoonsa huonekaluineen ja irtaimistoineen. Kaunista!

Jos olette Loire Valley – alueella niin suosittelen, että käytte vierailulla jossain niissä monissa upeissa linnoissa. Todellisia nähtävyyksiä!

Tänään me lähdetään ystäväni kanssa landelle rentoutumaan, joten ihana päivä tulossa! Hyvää viikonloppua kaikille! 🙂

Chateau de Sully-sur-Loire is definitely worth a visit! Such a beautiful castle inside and out. Have a great weekend everyone!

You May Also Like

2 comments

Reply

Upeita kuvia! 🙂 Joku linnoissa aina kiehtoo.

Kiitos vielä avusta Mini Luggagen kanssa, menin rohkeasti Cannesin myymälään kyselemään laukun perään (turhaan pelkäsin kielimuuri, hyvin puhuivat englantia 😀 ) ja nyt laukku-upeus on turvallisesti kotona! 🙂

Reply

Niin kiehtookin! 🙂

Hei jesss, onnea uudesta laukusta! Hienoa, että löysit sen! 🙂 Ja hyvä valinta tietty 😉 Rentouttavaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *