Knit / Joseph
Skirt, boots / Zara
Bag, sunnies / Céline

Miten ihmeessä koneeltani löytyy näinkin vanhoja asukuvia! Tästä asusta taitaakin olla jo lähes kuukausi aikaa, mutta päätin sen silti julkaista. Kesäksi turhan raskas kokonaisuus, mutta voisin hyvin pukeutua tähän taas syksyllä. Täytyy kyllä myöntää, että vaikka kesä on vasta lähtenyt käyntiin niin olen jo ihaillut muutamia juttuja syksyn mallistoista. Kauniit takit ja neuleet ovat heikkouteni, joten monta kaunista vaihtoehtoa on tullut jo bongattua! Mutta siitä syksy muodista myöhemmin. Nyt nautitaan tästä kesästä eikö niin? 🙂

Ystäväni saapui eilen Suomeen (mites nämä ilmat?!) ja viikonloppu vietetään varmasti keskustassa. Jos satutte törmäämään meihin niin tulkaa ihmeessä kiskaisemaan hihasta! Teitä on aina yhtä ihana nähdä kasvotusten ja olen aina yhtä otettu siitä kuinka ihania ihmisiä sieltä ruudun toiselta puolelta löytyykään. Viimeksi Pariisin kentällä ihana lukijani tuli moikkaamaan ja aina häkellyn kun tajuan ihan konkreettisesti, että joku muukin kuin perheeni ja isoäitini lukee tätä blogia 😉 ! Toivottavasti siis törmäillään 🙂 Ihanaa viikonloppua!

I can’t believe I found such an old unpublished outfit post on my computer! I wore this look many weeks ago and it might not fit the current weather, but I wouldn’t mind wearing it again next Fall. But now…let’s enjoy the summer! 🙂 Have a great weekend!

You May Also Like

6 comments

Reply

Ihan mielettömän upea asu! Ja ihanat syksyvibst…

Reply

Kiitos Marjukka! Ja ihan rehellisyyden nimissä, kuljin tuon samaisen paksun neuleen kanssa eilen koko päivän, joten ei tarvinnut odottaa edes sinne syksyyn…ihana tämä Suomen kesä! 😉 Rentouttavaa sunnuntaita!

Reply

Hei. 🙂
Ihana asu taas kerran, ja joo, itse voin myös sanoa olevani aika iso neulefani, ja siksi nautin paljon juuri syksystä ja keväästä.
Mutta, sellaista piti kysyä, että mitä meikkejä käytät iholla (lähinnä meikkivoide ja puuteri tms.), koska sun iho näyttää aina niin hehkuvalta. Sulla on myös ainakin mitä kuvista näkyy hyvin vaalea iho, aivan kuten itsellänikin, ja siksi kysyisin myös sävyjä, mulla kun käy harmittavan usein niin että ostan liian tummia tuotteita..
Ihanaa kesää sulle!

– Vilma

Reply

Hei Vilma! 🙂

Mä olen myös niin neulefani henkeen ja vereen, että kesän alhaiset lämpötilat ei edes haittaa niin paljon. Saa ainakin pukeutua neuleisiin myös tähän aikaan vuodesta! Tosin se, että cashmere neuleessa ei tule liian kuuma kesäkuussa ei ole ehkä kuitenkaan kovin hyvä juttu…;)

Ja tuosta meikistä. Mun ihan lemppari tuote on Lumenen CC-voide! Käytän sitä arkena sellaisenaan ja iltamenoihin mixaan siihen kuultovoidetta. Se antaa tosi luonnollisen lopputuloksen, mutta kuitenkin peittää tarpeeksi hyvin ainakin omiin tarpeisiini. Siitä on kolme värivaihtoehtoa joista se vaalein on itselleni täydellinen. Suosittelen kokeilemaan! 🙂

Ja kiitos Vilma, samaa sinne!

Reply

Vau miten ihana yhdistelmä! 🙂

Reply

Kiitos Iida! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *