Shirt / Filippa K (My mom’s)
Jeans / Zara
Shoes / Chanel
Bag / Céline
Sunnies / Ray Ban

Tadaa, asukuva alá isäni! Oltiin Juuri-ravintolassa syömässä reilu viikko sitten ja samalla rekrytoin isäni kuvaajaksi. Hyvin hän pärjäsi ensikertalaiseksi! Tästähän pitäisi tehdä kunnon perheyritys, hah! Täytyy kyllä sanoa, että hyvä kuvaaja on varmastikin yksi muotibloggarin tärkeimmistä elementeistä. Ilman kuvia ei muotiblogia pidetä ja kuvaaminen ei ole ihan niin yksiselitteistä, että sen oppisi lennossa. Nyt kun ollaan poikaystäväni kanssa lähes kuukausi erossa niin saa nähdä miten näiden blogin kuvien käy. Let’s hope for the best!

Täytyy muuten vielä kehua tuota Juuri-ravintolaa. Oli oikeastaan tuurista kiinni, että päädyttiin juuri sinne, mutta oli mitä loistavin paikka! Aivan ihana. Ruoka oli mielettömän herkullista, henkilökunta todella osaavaa ja muutenkin aivan ihanan “suomalainen” paikka. Ruoat oli tehty lähinnä kotimaisista raaka-aineista ja vanha suomalainen musiikki taustalla kruunasi kaiken. Tänne tuon poikaystäväni kun hän saapuu Suomeen. Helsingin (ja monen muun Suomen kaupungin) ravintolat on ihan huikean tasoisia ja sanoisin, että olen täällä syönyt elämäni parhaimmat ateriat. Onko Juuri teille tuttu? Entä mitkä on teidän lempiravintolat Helsingissä? Rentouttavaa sunnuntaita!

I wore this look for dinner with my dad a while back. It was also the first time he took my outfit picture! 😉 The restaurant we went to was called Juuri and the food was delicious. Very Finnish in every way possible, but I have to say I have eaten the best meals of my life in Helsinki. Have a relaxing Sunday!

You May Also Like

18 comments

Reply

Juuri on tosi kiva paikka, ja heidän sapaksensa vievät kielen mennessään! Pitäisikin käydä siellä pitkästä aikaa.

Reply

Juuri ne sapakset teki vaikutuksen! Ihana konsepti ja niin herkullisia annoksia. Nam!

Reply

Juuri on ihana! Hyvä ruoka, mukava palvelu, kiva sisustus, hyvä sijainti! 🙂

Reply

Samaa mieltä! 🙂 Kaikinpuolin ihana paikka!

Reply

Very relaxed casual outfit! You look great!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali! 🙂

Reply

Kylläpä asusi näyttää ihanalta! Tykkään tuosta valkoisten housujen ja vaaleansinisen kauluspaidan yhdistelmästä, se on todella raikas. 🙂

Reply

Kiitos Iida! 🙂 Nyt toivon vaan,että lämpötilat nousisi edes hiukan, jotta samanmoista comboa voisi taas käyttää. Viimeiset pari päivää on nimittäin menty tiukasti neule-linjalla!

Reply

Ihanan raikas asukokonaisuus! Valkonen ja vaaleensininen on kesällä erottamaton pari 🙂 ja kiitokset ravintolavinkistä, täyytyykin pistää ylös! Palasin yöllä Nizzasta. Oli aivan ihana ja todella kaunis paikka ja säät suosivat meitä toden teolla! Tykkään Ranskan reissuista erityisen paljon myös siksi, että siellä pääsee (ja monessa tapauksessa varsinkin tuolla etelässä pakon edessä joutuu) puhumaan ranskan kieltä ja muistelemaan, miten ne lauseet muodostettiinkaan ja sanat äännettiinkään.

Reply

Kiitos Hanna! Vaikka kuinka rakastan harmaata ja mustaa niin kesällä kieltämättä valkoinen ja vaaleansininen on “ne” värit 🙂 Oi, kiva kuulla, että reissu oli onnistunut! Itsekin kaipailen sinne takaisin…niin ihana paikka Etelä-Ranska on! Ja onneksi saitte nauttia upeista ilmoista. Täällä kun on ollut muutama viileämpi päivä…

Hyvää alkuviikkoa! 🙂

Reply

Ihanan raikas kokonaisuus! Ihan mahtava!

Reply

Kiitos Dahlia! 🙂

Reply

Lovely!!!
http://www.mlleepaulettegirl.com

Reply

Thank you dear!

Reply

Tuo on aina riskaapeliä pistää joku muu, kuin vakkarikuvaaja kameran taa. Koskaan ei tiedä puuttuuko kuvasta jalat tai onko tarkennus kadun toiselle puolen sähkötolppaan. 😉 Hyvin kyllä suoriutui isäpappa!

Kiitos ravintolavinkistä. Shanghai Cowboy ja Tres Bones on kokemisen arvoisia.. Kiva fiilis ja hyvä ruoka. 🙂

Reply

Täytyy vaan ottaa iso määrä kuvia ja toivoa että sieltä löytyisi edes yksi julkaisukelponen kuva! 😉 Tres Bones onkin tuttu paikka ja sinne voisin mennä heti uudestaan!

Reply

Tää asu on täydellinen! En tiedä näyttäisikö noin hyvältä mun päällä mutta sinä näytät siinä niin hyvältä kaikessa yksinkertaisuudessa että minä haluan nytten paidan, kengät (ylläri ;)) ja laukun, vaikka en ole ollenkaan tuon celine luggagen ystävä! I love it!

Reply

Kiitos Sofia! 🙂 Ja ihanaa juhannusta näin jälkikäteen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *