Leather jacket / Zara
Dress / Zara
Shoes / Chanel
Bag / Céline
Sunnies / Ray Ban

Tässä asussa kuljin pitkin Porvoon katuja. Tämä valkoinen maximekko on kyllä ollut monen kesäpäivän pelastus. Se tulee myös tarpeen tulevalla Ranskan lomalla. Elokuussa lennän Pariisiin ja siitä jatketaan autolla Ranskan länsirannikkoa pitkin Espanjan rajalle. Meidän ystävät on tehnyt saman reissun, joten saadaan heiltä hyviä vinkkejä siitä missä kannattaa pysähtyä. Myös teidän vinkit on enemmän kuin tervetulleita niinkuin aina! 🙂

This is the look I wore on our trip to Porvoo. The white maxi dress has been such a good piece for warm summer days. I’m also going to need it on our roadtrip in France next month. We are planning to visit the west coast…any good tips for that part of the country?

You May Also Like

6 comments

Reply

I’ve always been into maxi dresses and I always feel somehow very confident when wearing them 🙂
You look beautiful in this Zara dress!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

I’ve usually admired them on other people, but when I found this one I was sold! Such a comfortable piece 🙂 Thanks Natali and have a great week!

Reply

Niin upea asu, niinkuin kaikki muutkin viimeaikaiset <3 Varsinkin kuvat kesämaisemissa iskee 🙂

Ihanaa viikkoa!

Reply

Kiitos Elina <3 Ihanaa viikkoa myös sinne! 🙂

Reply

Ihana maksi ja ihana porvoo! Kumpa ehtisi sinne vielä pikavisiitille tän kesän aikana!! 🙂

Reply

Ihana Porvoo todellakin! 🙂 Suosittelen! Siellä on niin omanlainen fiilis, että tuntuu kuin olisi jossain vielä kauempana kuin 45min. ajomatkan päässä Helsingistä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *