mohaircoat10

 

Tämä edellisessä postauksessa vilahtanut takki on kyllä ihan mielettömän kiva löytö. Se on juuri sopivan rento ja pörröinen tekstuuri luo kivaa kontrastia yhdistettynä esim. nahan kanssa. Silkki ja denim, kashmir ja mokkanahka, pellava ja nahka…tässä nyt vaan muutamia kivoja materiaaleja mitkä näyttävät hyvältä yhdessä ja toimivat oikeastaan kaikki toistensa kanssa. Kaikista mielenkiintoisempia lopputuloksia syntyy kun yhdistää juuri pehmeää kovan kanssa ja sileää hieman karhemman matskun kanssa. Silloin asu harvoin näyttää tylsältä vaikka väri olisikin kaikissa vaatteissa sama.

Karheammasta matskusta puheenollen, olen yrittänyt bongailla Uniqlosta sitä valkoista pellavapaitaa. Haluan, että paita olisi malliltaan pidempi ja rento, joten luulen, että paras vaihtoehto on kääntyä heidän miesten mallistonsa puoleen. Sieltä kun löytyy valkoinen pellavapaita. Pariisissa yritän tehdä pikaisen stopin Uniqloon ja katsoa jos löytäisin paidan sieltä. Netistä tilattuna kun hinta on reilusti sen mitä pulittaisin Pariisin myymälässä.

Täällä on muuten ilma lämmennyt sitten viime viikonlopun, eli me ollaan päästy kuvailemaan vähän keväisempiä asukokonaisuuksia. Niitä luvassa siis lähipäivinä! Mitä mieltä sielä ollaan tästä takista?

 

You already saw a bit of this coat in the previous post. I love the texture of it and it’s super comfortable on. I actually love to mix softer fabrics with leather as the contrast looks great.  Contrast always makes outfits more interesting or what do you think? I told you guys a while back that I’m searching for a linen shirt and actually found a great option from Uniqlo’s men’s department. Sometimes the cuts (especially if looking for a relaxed fit) are better and the length is usually long enough. I hate shirts that are too short, because they don’t flatter my body in anyway. I also think it’s dressier to combine a long shirt with tight leather pants for example. A short and tight shirt combined with tight leather pants just wouldn’t work at all…at least not on me heh!

Oh and by the way, the weather has improved here and it’s a bit warmer, which means we have been able to take some outfit pictures of me wearing some Spring looks…can’t wait to show them to you later! But now, what’s your verdict on the coat?

 

mohaircoat1

mohaircoat9mohaircoat3

mohaircoat2

mohaircoat8mohaircoat4

Coat / Zara

Knit / Max Mara

Jeans / Joie

Boots / & Other Stories

Bag / Céline

Sunnies / Ray Ban

You May Also Like

11 comments

Reply

Oii keväiset kuvat kuulostavat hyvältä! Voi miten mä odotan jo nahkatakkikelejä… 😀

http://www.peaceandstyle.fi

Reply

Niitä tulossa pian! 🙂 Ja älä vaan…nyt mun pitäisi löytää vielä se täydellinen nahkatakki tosin 😉

Reply

Samaa mä tein vuosi sitten 😀 Kovvoo hommaa. Toivottavasti löytyy 🙂

http://www.peaceandstyle.fi

Reply

Voi näytät upeelta, ja ihana takki! 🙂

Reply

Kiitos Marianna! 🙂 Takki oli kyllä hyvä löytö ja niiiin mukava päällä! Tällaiselle mukavuudenhaluiselle pukeutujalle täydellinen…

Reply

Très joli manteau !
Bisous
Ann’so M
http://www.annsom-blog.com/

Reply

Merci Ann’so!

Bisous

Reply

Oi, ihana takki <3

Reply

Se on kyllä tosi kiva! Zarasta tekee välillä niin hyviä löytöjä 🙂

Reply

Pakko tulla kommentoimaan nyt, että kiitos sinun blogin ja täältä saamani inspiraation ostin tuon samaisen takin. Asun Barcelonassa ja olin Zarassa pyörähtämässä, kun näin kyseisen takin ja katsoin, että “ei vitsi toi on se ihana takki joka Style Plazalla oli sen postauksessa”. Takki roikkui yksin normaalihintaisten vaatteiden joukossa, sattui olemaan minun kokoani, ja hinta 19.95€ lähti tottakai mukaani. Myös siskoni ihastui kyseiseen takkiin ja oli vierailemassa luonani ja tsägällä löydettiin myös hänelle sama takki pienemmässä koossa toisesta Zarasta. Joten kiitos kuuluu sinulle, kun olit stailannut takin niin tyylikkäästi että se heti kiinnitin huomioni Zarassa! 🙂

Reply

Mikä tuuri! 20€ tästä takista?? Teit kyllä ihan mahtavan löydön (x 2 heh)! Olen täysin ihastunut tuohon takkiin ja toivon, että myös te siskosi kanssa olette tyytyväisiä siihen 🙂 Ihanaa, että sait täältä inspiraatiota ja kiitos kun laitoit viestiä!

Rentouttavaa loppuiltaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *