Playsuit / Gina Tricot
Panama hat / Galeries Lafayette
Sandals / Les Tropeziennes
Bag / Chanel
Ring / Saint Laurent

Löysin vihdoin pitkähihaisen playsuitin. Täydellinen helteisiin kesäpäiviin ja sen saa tosissaan sopimaan lähes joka tilaisuuteen. Luvassa on sama vaate stailattuna vielä kaupunkiin ja iltamenoihin. Kengillä ja asusteilla saa jo ison muutoksen aikaan.

Kuvista näkyykin, että auringonotto on jäänyt omalta osaltani täysin välistä (tosin eihän niitä aurinkoisia päiviä vielä montaa ole ollutkaan). Olen kuitenkin päättänyt hoitaa värit purkista ja sen värin mikä mm. landelta tarttuu mukaan ulkoilun lomassa saa riittää tänä vuonna.

Löysinkin muuten hyvän itseruskettavan kasvoille ja siitä tulossa postausta pian. Vartalolle on kyllä vielä se “täydellinen” tuote hakusessa. Vinkkejä otetaan ilolla vastaan! 🙂

I have been looking for a playsuit with long sleeves and I finally found it. This piece is so versatile and works during the day as well as for evenings out. The perfect summer piece!

 

You May Also Like

13 comments

Reply

Fabulous all black outfit! Love your hat and bag!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali! Have a great evening 🙂

Reply

St Tropez Gradual tan mousse.

Reply

Kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla!

Reply

Kaunis kokonaisuus, ihana asu. Kaikki on kyllä todella kohdallaan!

Reply

Kiios Dahlia! Toi playsuit on kyllä ihanan helppo vaate 🙂

Reply

Kiitos*

Reply

Hei!
Minäkin suosittelen ST.TROPEZ tuoteita. Itsellä käytössä bronzing mousse, helppo levittää (tosin levityshanska kannattaa ostaa) ja mielestäni kaunis sävy, mieto tuoksu :). Ainakin kicks myy näitä Suomessa.

Reply

Hei Mary! Iso kiitos sullekin vinkistä. Heti kun kotiudun täältä landelta niin käyn hakemassa sen! 🙂

Reply

Olet kaunis, kuten aina. Itselle uusi löytö itseruskettavissa ovat tiivisteet, joita lisätään tippa, pari omaan kasvovoiteeseen tai vartalovoiteeseen. Voi käyttää omaa suosikkihoitotuotettaan ja yhdistää itseruskettavan ilman pelkoa liiasta efektistä. Olen ostanut lentokentiltä ja nyt Suomessa saatavissa ainakin Clarinsìlta kasvoille tällainen tuote. Suosittelen!

Reply

Voi että, kiitos! 🙂 Ja tiedätkö mitä? Juurikin ne Clarinsin tipat on se uusin löytöni. Ihan huippu tuote! Antaa tosi luonnollisen lopputuloksen ja ihanaa kun sitä omaa tuttua kosteusvoidetta voi käyttää siinä samalla.

Reply

Panamahattu on kiva, voisikin jättää tulevalta Pariisin matkalta hellehatun kotiin ja ostaa uuden vaikkapa samaisesta kaupasta, mitä hintaluokka hattusi oli ja onko vastaavia paljon tarjolla? Reissuni ei ulotu etelään asti, mielessä oli ihanat nahkatuotteet, sandaalit ja laukut, sekä punoskorikassit eli onkohan Pariisissakin tarjolla vastaavia?

Reply

Ostin omani Orléansin Galeries Lafayetten miesten puolelta alennuksesta ja hinta taisi olla n.30€. Normaalihintaisena se taisi olla lähemmäs 80€.

Pariisista kyllä saa lähes mitä tahansa, joten siellä valinnanvaraa riittää. Kannattaa juurikin käydä Lafayettin ja Printempsin tavarataloissa tarkistamassa tarjonta! 🙂 Ihanaa reissua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *