Shirt, jeans, heels / Zara
Bag, Sunnies / Céline
Ring / Cartier

Summer in the city! Täytyy hehkuttaa taas Helsinkiä. Etenkin kesäisin kaupunki on vaan niin huikean kaunis. Ihmiset on iloisia ja aurinko porottaa. Ei voi valittaa! 
Löysin tämän valkoisen paidan Zaran alennusmyynneistä ja se on täydellinen hellepäivän vaate. Sopii lähes minkä kanssa tahansa. Paidan yksityiskohdat tekee siitä vielä hitusen naisellisemman. Hyvä ja klassinen löytö siis!
Helsinki is the most beautiful place during summer. I just can’t get enough of it! 
This white shirt was one of my sales finds and I love the longer cut and loose fit. White shirts are wardrobe essentials and if you find a good one on sale, it’s a sure buy. 

You May Also Like

11 comments

Reply

Fantastic casual outfit! Great jeans and bag 🙂

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali! 🙂

Reply

Eipä ole itsellä tullut vastaan tuollaista paitaa Zarassa, se on kiva. Mitä materiaalia se on?

Reply

Mä en ole myöskään koskaan aikasemmin siihen törmännyt (en netissä, enkä kaupoissa). Löysin sen Aleksin Zarasta, joten niitä voisi hyvin olla vielä myynnissä. Paita on 100% puuvillaa.

Reply

Kiitos vastauksestasi. Noista Zaran koroista. Köpötteletkö niillä tosiaan kaupungilla vaiko vain kuvien oton ajan?
Kokeilin yx päivä tosi kauniita sandaaleja Zarassa mutta epäilen että niillä ikinä missään pystyisi kävelemään oikeassa elämässä. Jotenkin se lesti oli vähän outo ja korkea korko siihen päälle. Materiaali oli kyllä aitoa, ihanan pehmeää nahkaa. Riippuu kai mallista ja omasta jalasta, sopiiko vai ei mutta niin kuin ne kengät haluaisinkin, niin epäilen että niillä ei muuta tekisi kuin kotona peilin edessä ihastelisi.

Reply

Ihan rehellisyyden nimissä on pakko sanoa, että vaihdoin kengät mataliin kun lähdettiin autosta pidemmälle. Nämä korot on mun yhdet lempparit, mutta täytyy sanoa, että laadussa ja mukavuudessa ne ei vedä vertoja esim. Jimmy Choon korkoihin. Hinnat niissä Choon koroissa on tosin jo ihan omissa leveleissä.

Näillä Zaran koroilla olen kyllä viettänyt monet illat, mutta jalat on seuraavana päivänä aika hellänä. Ei ehkä muuten, mutta näissä olevat verkot on todella haastavat. Ainakin omat varpaat jää noiden verrkojen väliin, joten voit kuvitella, että muutaman tunnin jälkeen ne enää ole kovinkaan mukavat.

Toisaalta multa löytyy useat Zarat korot ja osa niistä on mukavia. Riippuu ihan lestistä ja tietty omista jaloista! Pidempää matkaa en koroilla kävelisi, mutta jos/kun liikkuu autolla tai taxilla ne on ihan tarpeeksi hyvät. Ja kauniita malleja merkiltä ainakin löytyy 🙂

Reply

Aivan ihanan pehmoiset kuvat, pastelliset ja lempeat, samalla raikkaat! (Olen varmaan myos aika iloinen siita, etta paasen taas takaisin Helsinkiin asumaan) Sun kumppanisi on kylla kiva kameramies 🙂 Mahtavat varit!

Ja siihen hiusaiheeseen viela…naissakin kuvissa hyvin leikattu polkkis sopis kylla mainiosti!

Reply

Kiitos Anna! Ja Helsinki on kyllä hyvä paikka asua 🙂 Toivon, että viihdytte täällä monen ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen, mutta varmasti!

Hih, mä mietin ihan samaa! Mä todella haluan taas sen polkan! 🙂 Onneksi sain kampaaja-ajan elokuulle, joten silloin pituudesta lähtee useampi sentti!

Reply

Uudet haasteet odottavat ja se tuntuu kylla tosi raikkaalta ja innostavalta!

Elokuuta odotellessa 😉

Reply

Ihana asu ja mitkä upeat kengät!

Reply

Voi kiitos Dahlia! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *