1. H&M (koodilla 2200 25% alennusta) 2. Mango  3. Mango
4. Ganni  5. H&M (koodilla 2200 25% alennusta)  6. Selected Femme

 

Nyt kun syksy tekee tuloaan niin kaupoista alkaa löytymään mitä kivoimpia takkeja. Max Mara olisi ehdottomasti se paikka mihin itse suuntaisin jos budjettini olisi moninkertainen, mutta onneksi ketjumyymälöistäkin löytyy vaikka mitä.

Bongasin useamman beigen värisen villakangastakin ja tässä muutamia suosikkejani. Lindexille on tulossa valkoinen pitkä villakangastakki ja kuvien perusteella se näytti upealta. Odottelenkin nyt sen saapumista kauppoihin. Ranskasta tuli myös hankittua jo yksi noista kollaasin takeista…asukuvia siitä ensi viikolla! Rakastan pitkiä vyöllisiä villakangastakkeja ja niitä tuntuu riittävän tänä syksynä…Tunnen jo, että takit tulee täysin koitumaan mun kohtaloksi tänä sesonkina… Rentouttavaa sunnuntaita kakille!

Now that Fall is almost here, all the coats for this season are arriving in stores. I have already found some great options and here are my budget finds. One of these coats already made it’s way to my closet and I’ll post some outfit pictures of it next week. Have a relaxing Sunday!

*Commercial links/Mainoslinkkejä

You May Also Like

2 comments

Reply

Nr 2 vind ik echt geweldig! Ben ook nog op zoek naar zoiets.

XxX
http://www.wendyvansoest.com

Reply

Nro 2 Mangon takki mulle heti kiitos! Harmittaa kun vuosi sitten en tilannut Max Maran kamelinkarva takkia, joka oli mm. Kim Kardashianin suosikki. Ei sillä, että kaikki Kimin vaatteet haluaisin saada omaankin kaappiin, mutta voi, se takki oli täydellinen. Tosin tällä hetkellä mulla on vaan yksi ja ainut juttu minkä haluan (en uskalla toivoo mitään muuta koska tää on niin täydellinen), Burberry Prorsumin villa poncho. Just se it-poncho joka nyt sit tosi yllättäen onkin sold out joka paikassa. Jos en halunnut sitä palavasti jo aikaisemmin niin nyt sitäkin enemmän! Uusi ulkoasu on kiva näin mobiilistakin katsottuna, varmasti myös vähän isommaltakin screeniltä! Oikea valinta siis, on tärkeää, että bloggaaminen antaa itsellekin takaisin. Jos joku ei tunnu enää toimivalta, niin muutoksia kehiin vaan. 🙂 Mukavaa syksyn jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *