Cashmere knit / Joseph
Dress / Zara
Belt / Massimo Dutti
Boots / Louis Vuitton
Sunnies / Ray Ban

Ihan vielä syksyisempi pukeutuminen ei ole ajankohtaista, mutta siitä huolimatta pukeuduin näin yksi kesäilta kun ajeltiin poikaystäväni kanssa landelta kotiin. Halusin kokeilla miten saisin kesäisen maximekon toimimaan myös syksymmällä. Jotenkin mä tykkään tästä kevyen ja raskaan kontrastista ja nyt ainakin keksin miten saan tämän hyvän alelöydön toimimaan vielä myöhään syksyyn. Mitä mieltä siellä ollaan tästä yhdistelmästä?

Täällä vietetään viimeistä viikonloppua Suomessa ennen Ranskan lomaa. Lennän maanantaina Pariisiin ja heti tiistaina ajellaan länsirannikolle. Ensimmäinen pysäkki on La Rochelle. Meillä on aika intensiivinen viikko tulossa, sillä liikutaan viikon sisällä monesti, mutta tullaan ainakin näkemään paljon uusia kaupunkeja ja paikkoja. Lisää tästä reissusta maanantaina! Nyt toivottelen teille hyvää viikonloppua! 🙂

I know. It’s still summer, but I wanted to see how I could wear this summery white maxi dress during Fall. I kind of like the contrast between the light skirt and the heavy knit. What do you think of this combo?

This is my last weekend here in Finland, before flying to France on Monday. It’s my first time in five years that I’m going there as a tourist and not as a resident. Kind of weird, but I like it this way because it’s definitely time for new challenges! On Tuesday we drive from Paris to La Rochelle. That’s the first stop on our road trip down the west coast. 

Have a great weekend everyone! 🙂

You May Also Like

5 comments

Reply

You look gorgeous!! Such a stylish outfit!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali! Have a great weekend 🙂

Reply

Moikka! Aivan ihana yhdistelmä! Tykkään kovasti tuosta paidasta ja kengät aiheuttaa kuolan eritystä! 😀 Sitä olen vaan aina miettinyt että miten noin tarkenee? eikö jalkoihin tule kauhean kylmä kun ne ovat paljaana? Sama kun tykkään myös farkkushortsit ja neule yhdistelmästä, mutta luulis että sillon kun ei oo neuleella enään kuuma niin ei shortseilla tarkene? Ostin kyllä yhden paidan mikä on lineä, eli vissii jotai ruohoo(?) niin olisko se sitten sellainen että on viileä kuumalla ja kylmällä lämmittää, että onko se vaan materiaali valinoista kiinni?
Tällaista pohdintaa 🙂 Hyvää reissua teille!!

-Karoliina

Reply

mäkin tykkään yhdistelmästä tosi paljon mutta pohdin kanssa tota kylmä/kuuma juttua..
ja tosta materiaalista, oletan että puhut pellavasta (linen) joka on kuitukasvi ja tosiaan lämpimällä tuntuu miellyttävän viileältä ja kylmällä lämmittää sopivasti. Pellavaiset kankaat hengittävät mukavasti ja itse ainakin suosin varsinkin t-paidoissa kyseistä materiaalia. Jos et ole tähän mennessä materiaalista kuullut (en edes tiedä miten olisi mahdollista kun jopa zarassa ja h&m:ssä on välillä pellavaisia paitoja) niin suosittelen tutustumaan, pesun kanssa kannattaa vain olla tarkkana ja mieluiten silittää kosteana!

Reply

Kiitos leidit 🙂 Täytyy myöntää, että oli ehkä hitusen liian optimistinen ajatus, että tätä comboa voisi käyttää vielä “myöhään syksyyn”. Suomen oloissa kun se voi tarkoittaa sitä vuodenaikaa kun loskaa sataa taivaan täydeltä 😉 Ehkä alkusyksy olisi realistisempi ajatus…Silloin päivät voi olla vielä ihanan lämpimiä, mutta illaksi viilenee. Silloin tämä asu olisi kohdillaan! Tosin voihan sitä lämpimänä päivänäkin käyttää kunhan vaihtaa tuon kashmir neuleen juuri johonkin viileämpään materiaaliin (esim. siihen pellavaiseen).

Pellava (linen englanniksi) on kyllä ihan super mahtava materiaali juuri sen ominaisuuksien puolesta. Moni liputtaa myös pellavaisten lakanoiden puolesta, joten niitä haluisin joskus kokeilla! 🙂 Pellava on kyllä etenkin kesällä ihana materiaali!

Ja kiitos reissu toivotuksista 🙂

Ja toiselle anonyymille: Mä olen just Zarasta löytänyt muutaman hyvän pellava t-paidan ja ne on ollut kyllä hyviä! Kiitos tuosta silitysvinkistä! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *