[dropcap custom_class=”normal”]Tämän viikon ihanin löytö on tämä Bik Bokin Never Denim Collectionin villakangastakki.[/dropcap]Kaunis ja klassinen malli ja paljon plussaa yleellisistä materiaaleista (villaa ja kashmiria). Takin voi tilata netin välityksellä täältä. Ihanaa viikonloppua kaikille! (Kuva Bikbokin sivuilta).

This weeks best find is this wool coat from Bik Bok’s Never Denim Collection. The cut is very classic and beautiful and points to the design team for choosing such luxurious materials for it (wool and cashmere). If you live in Scandinavia you can order it online here.  Have a great weekend everyone!

*Image from Bik Bok’s official website.

You May Also Like

4 comments

Reply

Hei mä ostin tämän takin kanssa tänään! Ihan megaihanaa materiaalia! Niin silkkisen pehmeä pinta, kiitos kashmirin! Olen etsinyt tälläistä kylpytakkimaista pidempää mustaa takkia, ja Filippa K:n ja Tiger of Swedenin olivat hyviä ehdokkaita. Mutta tämä paras materiaaliltaan! Ja en ole tyyliin koskaan mitään BikBokilta löytänyt. Tämä on ihan helmi löytö! Oon niin happy siitä 🙂
Ihanaa viikonloppua kaunokainen <3
xx J

Reply

Ooo, lucky you! 🙂 Mä en ole vielä sitä ostanut sillä pelkään, että mustassa värissä näkyy kaikki niin selkeesti? Saisin olla joka sekuntti kynimässä mun vaaleita hiuksia siitä…Toisaalta se olisi varmaan sen arvoista sillä toi takki on niin upea!

Ainakin pääsen ihastelemaan sitä sun yllä jos se ei ikinä löydy omasta kaapista…win-win tilanne siis! 😉

Kiitos kaunis ja sitä samaa sinne <3

bisous

Reply

Wau, onpa upeannäköinen! Enpä ole koskaan edes käynyt Bik Bokissa, mutta nyt taitaa olla “pakko”.

Blogisi uusi ulkoasu näyttää tosi kivalta! Hyvä, että jatkoit hommaa etkä heittänyt pyyhettä kehään. 🙂

Reply

Kiitos Miia! 🙂 Ja käy ihmeessä sovittamassa! Itsekin varmasti käyn, vaikka mua tosissaan mietityttää se miten tummassa takissa näkyy kaikki niin selkeesti…ehkä kuitenkin takin laadukkaat materiaalit ei vedä itseensä niin paljon pölyä kun esim. tekokuidut? Mutta upea takki on joka tapauksessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *