333227_10151130643027072_1671722510_o

 

[dropcap custom_class=”normal”]Vinkki niille, ketkä on mahdollisesti missannut uutiset Madaran tämänpäiväisestä alekamppiksesta. Madaran nettisivuilla on tänään kaikki tuotteet -40%, joten kannattaa tehdä tilaus ennen puolta yötä, jotta pääsee nauttimaan tästä hyvästä alennuksesta. Itse tein tilauksen johon kuului syväpuhdistusvaahto ja kuorintanaamio. Mä vannon etenkin tuon putsarin nimeen. Se puhdistaa kaiken (myös meikit) jättäen ihon pehmeäksi. Vaahtoinen koostumus tekee siitä super miellyttävän käyttää, joten voin kyllä  lämmöllä suositella sitä kaikille. Ihan yksi mun lemppari kosmetiikkatuotteistani![/dropcap]

Ja tänäänhän lanseerattiin myös Alexander Wangin kokoelma H&M:n liikkeissä. Tekikö moni teistä ostoksia? Tykkäsin mallistosta, mutta omaan tyyliini se on ehkä kuitenkin liian sporttinen. Toisaalta jos olisin kova urheilemaan niin silloin olisin varmasti ollut jonottamassa aamusta saakka liikkeen ulkopuolella, hih!

Rentouttavaa iltaa kaikille ja tänään oli ainakin hetken todella maaginen tunnelma kun lumihiutaleet laskeutuivat hiljalleen. Kaunista vaikka se kestikin vain sen hetken!

//

If you have missed the news, today Madara is selling all their items for -40% on their website. This offer is valid for another six hours, so hurry up! 🙂

* Image from Madara.

DSC_3648

 

Nämä tennarit on yksi tämän vuoden parhaita ostoksia. Mä olen käyttänyt niitä ihan luvattoman paljon ja olen vähän ihmeissäni siitä miten ne on korvannut mun muut kengät (esimerkiksi bikerit joiden nimeen vannoin aikaisemmin). Ne kun on saanut pölyyntyä kaapissa! Toisaalta kohta tennarit joutuu talviteloille ja sitten muut kengät pääsevät käyttöön. Mun pitää muuten ensi kuussa tehdä lista tämän vuoden parhaista ostoksista. Olen nimittäin tehnyt muutaman sellaisen hankinnan, joita olen etsinyt jo pidemmän aikaa ja joiden pitäisi kestää kaapissa vuosia. Löysin vihdoin parka takin ja onneksi odotin sillä löysin ihan täydellisen sellaisen. Ensi viikolla asukuvia siitä!

P.S. Tätä mun “focus on the good“-ajattelua koeteltiin tällä viikolla oikein olan takaa. Tajusin nimittäin, että viidet asukuvat ja kuvat yhtä arvontaa varten oli hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Siinä meni viikon työ, joten sanomattakin on selvää, että otti päähän. Nopeasti yritin asennoitua positiivisemmin ja miettiä, että kuviahan ne vaan loppupeleissä oli. Se on pientä se! Ja se arvontakin olisi ollut Focus polkupyörästä, joten kelasin, että ehkä se kannattaisi toteuttaa kevällä? Vai polkeeko monet teistä kesät-talvet?

//

These sneakers were one of the best purchases of this year. I have worn them so many times already that my other shoes are feeling a bit jealous. Well as winter is coming, these babies are going on holiday, which is good so I can finally wear some sturdy biker boots. Sneakers are just so damn comfortable so hopefully I won’t miss them too much. By the way, next month I’ll do a post of my favorite purchases of this year. I finally found a perfect parka coat (and it will definitely be on that list), but first I’ll show you some pictures of it. That’s coming next week!

 

DSC_3592

DSC_3666DSC_3570DSC_3662 2

Coat / Zara (similar here)

Knit / Filippa K (similar here)

Leather pants / Zara (similar here)

Bag / Céline

Sneakers / Adidas by Stella McCartney (similar here)

* Mainoslinkkejä.

Save