DSC_3648

 

Nämä tennarit on yksi tämän vuoden parhaita ostoksia. Mä olen käyttänyt niitä ihan luvattoman paljon ja olen vähän ihmeissäni siitä miten ne on korvannut mun muut kengät (esimerkiksi bikerit joiden nimeen vannoin aikaisemmin). Ne kun on saanut pölyyntyä kaapissa! Toisaalta kohta tennarit joutuu talviteloille ja sitten muut kengät pääsevät käyttöön. Mun pitää muuten ensi kuussa tehdä lista tämän vuoden parhaista ostoksista. Olen nimittäin tehnyt muutaman sellaisen hankinnan, joita olen etsinyt jo pidemmän aikaa ja joiden pitäisi kestää kaapissa vuosia. Löysin vihdoin parka takin ja onneksi odotin sillä löysin ihan täydellisen sellaisen. Ensi viikolla asukuvia siitä!

P.S. Tätä mun “focus on the good“-ajattelua koeteltiin tällä viikolla oikein olan takaa. Tajusin nimittäin, että viidet asukuvat ja kuvat yhtä arvontaa varten oli hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Siinä meni viikon työ, joten sanomattakin on selvää, että otti päähän. Nopeasti yritin asennoitua positiivisemmin ja miettiä, että kuviahan ne vaan loppupeleissä oli. Se on pientä se! Ja se arvontakin olisi ollut Focus polkupyörästä, joten kelasin, että ehkä se kannattaisi toteuttaa kevällä? Vai polkeeko monet teistä kesät-talvet?

//

These sneakers were one of the best purchases of this year. I have worn them so many times already that my other shoes are feeling a bit jealous. Well as winter is coming, these babies are going on holiday, which is good so I can finally wear some sturdy biker boots. Sneakers are just so damn comfortable so hopefully I won’t miss them too much. By the way, next month I’ll do a post of my favorite purchases of this year. I finally found a perfect parka coat (and it will definitely be on that list), but first I’ll show you some pictures of it. That’s coming next week!

 

DSC_3592

DSC_3666DSC_3570DSC_3662 2

Coat / Zara (similar here)

Knit / Filippa K (similar here)

Leather pants / Zara (similar here)

Bag / Céline

Sneakers / Adidas by Stella McCartney (similar here)

* Mainoslinkkejä.

Save

You May Also Like

12 comments

Reply

Perfect coat and sneakers! You look great in this laid-back outfit!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali!

Reply

You look gorg, I’m in love with your coat and leather pants

!http://www.pardonmyobsession.com/

Reply

Thanks Caroline! Zara has some great items indeed 🙂

Reply

Beautiful look, lovely!

Reply

Thank you dear!

Reply

Amazing look! Love everything from head to toe, but especially the coat!

http://www.thefashioncuisine.com

Reply

Thank you Beatrice, glad to hear you like it!

Reply

Wau upea asu ja hienoja kuvia! 🙂 ja tennarit/lenkkarit on mullakin syrjäyttäny nilkkureita. Ne on vaan niin supermukavat ja sopii (ainakin mun silmissä :D) niin moneen!

Reply

Kiitos Hanna! 🙂 Joo ne lenkkarit jämähtää kyllä jalkoihin heti kun niitä alkaa käyttämään…heh, ja tosissaan munkin silmään ne sopii nykyään melkein kaiken kanssa! Hyvät viikonloput 🙂

Reply

Very chic look. I love the structured look of your coat paired with casual sneakers. It’s the definition of effortlessly chic!

Jenny
Stuff I Love

Reply

Thank you Jenny! Have a great weekend 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *