ASU3

 

[dropcap custom_class=”normal”]Näistä värikkäistä lehdistä ei ole enää tietoakaan ja asukuvien kautta näkee kyllä vuodenajan vaihdot niin konkreettisesti. Kohta ollaan jo joulussa ja sitten alkaa taas uusi vuosi! Sanoinkin täällä, että odotan vuoden vaihtumista enemmän kuin koskaan sillä vuosi 2014 on omalla kohdallani ollut kaikkea muuta kuin helppo. Onneksi omalla asenteella voi vaikuttaa moneen asiaan ja tässä vuoden lopussa olenkin saanut sellaisen hyvän vaihteen päälle jonka avulla tuntuu ihanalta aloittaa uusi vuosi puhtaalta pöydältä.[/dropcap]

Puhuttiin viime viikolla ystäväni kanssa siitä miten niistä vaikeista asiostakin voi oppia paljon ja nähdä niissäkin jotain hyvää. Kun miettii pidemmälle asiaa niin sieltä yleensä löytää jonkin “selityksen” sille miksi ehkä niin tapahtui. Toki on omalla kohdallanikin niitä asioita mistä ei voi mitään positiivista repiä vaikka kuinka yrittäisi, mutta osasta kyllä pystyy. Yksi esimerkki on isoisäni, jonka kuolemasta tulee ensi kuussa kolme vuotta täyteen. Hän kamppaili syöpää vastaan muutaman vuoden kunnes mitään ei ollut enää tehtävissä. Hänen suurin toive oli olla kotona isoäitini kanssa loppuun asti ja se toive täyttyi. Hän sai arvoisensa lähdön. Niin vaikeeta kun rakkaasta ihmisestä luopuminen onkaan niin jotenkin se oli armeliaampaa näin. Isoäisäni sairasti nimittäin myös Alzheimeria ja tauti ei ollut kunnolla ehtinyt vielä puhjeta. Tauti olisi kehittynyt vuosien kuluessa siihen pisteeseen, että koti-hoito olisi ollut mahdotonta eikä hän olisi enää muistanut ketään perheestään. Nyt hän sai kauniin lähdön rakkaiden ympäröimänä omassa sängyssään mikä tuntui jotenkin armealiaalta.

Tiedän, että kaikista tilanteista ei saa mitään positiivista irti, mutta ainakin voi yrittää miettiä, että mitä siitä tilanteesta voi oppia. Uskon, että kaikki elämän tapahtumat opettaa jotain. Uskon myös, että ne vaikeimmat asiat opettaa ehkä eniten. Jos niistä saa edes jotain irti niin ne ei ole tapahtunut turhaan.

Edellisen kolmen vuoden aikana olen oppinut sen, että elämä ei tosissaan jatku ikuisesti ja niitä vastoinkäymisiä tulee väistämättä. Sitten kun ne vastoinkäymiset on vakavampia niin ymmärtää sen miten pienet ne omat murheet on joskus ollut. Osaa suhtautua sellaisiin “olemattomiin” ongelmiin paremmin ja osaa ottaa elämän ehkä vähän iisimmin. Ehkä kuitenkin se suurin opetus itselleni on ollut se, että niistä vastoinkäymisistäkin selviää. Ne kuuluu elämään ja ne tekee meistä vahvempia. Tällaisia”kevyitä” ajatuksia tähän viikon alkuun!

//

The sceneries changed dramatically last weekend as snow covered everything. I always think that outfit pictures indicate so well the change of seasons. No more bright colors and dry sidewalks. As I said before, I’m not a big fan of snow, but it does make everything seem lighter and more beautiful.

This camel coat worked during Fall and I’ll keep wearing it until Spring. The length is great for colder days so it works perfectly during these winter months as well. What’s your opinion on this beige and black look?

 

ASU4ASU5ASU2

Camel coat / Mango

Cashmere knit / Lykke Li & Other Stories

Leather pants / Asos

Sneakers / Paul Green

Bag / Céline

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Your camel coat is so perfect!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

It is! I love it 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *