Style Plaza Nordic Fashion Blogger 5

 

Olen käynyt elämäni aikana yhden kerran festareilla. Kokemus oli aika mielenkiintoinen ja selvisin siitä, mutta festari-kärpänen ei kyllä purrut. Olin silloin alle parikymppinen ja nukuimme teltassa ja se olikin sitten viimeinen kerta, kun olen teltassa nukkunut. Muistan myös Hangon Regatat ja siellä nukuimme mm. autossa. Muistan, että olimme parkkeeranneet sellaiselle kadulle mihin aamu-aurinko osui suoraan ja voitte vaan kuvitella kuinka kuuma autossa tuli. Oli pakko käynnistää se aina väliajoin ja laittaa ilmastointi päälle. Tämä siis siihen asti, kunnes tajusin, ettei ehkä ole fiksua istua kuskin paikalla käynnissä olevassa autossa sen jälkeen, kun on nauttinut muutaman alkoholiannoksen, heh.

En ole siis menossa festareille tänä kesänä, mutta jos menisin, pukeutuisin johonkin tämän tyyliseen. Sandaalit olisivat varmasti tuhoon tuomittu ajatus, joten jalkaan valikoituisi luultavasti maiharit tai muut bootsit joilla jaksaa kävellä koko päivän ja jotka saisi helposti puhtaaksi. Niskaan vielä nahkatakki, niin asu olisi festarikelpoinen. Tai näin ainakin luulen, tällä vähällä festarikokemuksellani, heh.

Ihanaa viikonloppua kaikille – olitte sitten festareilla tai meikäläisen tavoin maaseudun rauhassa!

 

Style Plaza Nordic Fashion Blogger 9 Style Plaza Nordic Fashion Blogger 13Style Plaza Black Maxidress Fashion1 Style Plaza Nordic Fashion Blogger 15 Style Plaza Nordic Fashion Blogger 22Photos/ Thomas D.

Dress / Andiata (similar here*, here*, here*)

Bag / Chloé

Sandals / Les Tropeziennes

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

12 comments

Reply

Hei, upea asu! Mistä vyö on?

Reply

Kiitos Anna! 🙂 Vyö on & Other Stories. Ihanaa viikonloppua!

Reply

Kiitos! Samoin kivaa viikonloppua sinulle! anna

Reply

Kiitos! 🙂

Reply

En näe sinua missään festareilla. Ehkä vähän liian messy for you. Enkä edes näe sua diggaamassa mitään keikkaa, veikkaan ettet vaan heittäydy.

Reply

Sanoisin, että meikäläisessä on enemmän heittäytymistä kuin sinussa pelkän kommenttisi perusteella. Itse kirjoitan julkista blogia sentään omalla nimellä ja kasvoillani. Sinä sen sijaan lähetät täysin nimettömänä kommentin (jopa sähköpostiosoite on feikki). Taisit itsekin ymmärtää, että tällaisen ennakkoluulon rakentaminen minusta pelkän blogin perusteella on aika hataralla pohjalla heitetty, koska et voi tehdä sitä omalla nimelläsi?

Yhdessä asiassa olen kuitenkin kanssasi samalla linjoilla – messy hair and don’t care 🙂

Viikonloppuja!

Reply

Ihana postaus! 😀 mä olen käynyt tasan kerran festareilla. Ruisrock ja vuosi oli… 1992? Siellä oli ainakin Bryan Adams ja Nirvana. Menimme kolmen naisen porukalla ja yövyimme… hotellissa! 😀 festarit,jonottelut juomapisteille, vessaan,syömään ym mitä siihen kuvittelemaani festarielämään kuuluu, ei ole mun juttu ollut ikinä ;)) eikä myöskään telttailu. Teltassa olen toki lapsena yöpynyt ja viimeisimmän telttayöni Vuokatissa kesällä 03, heräsin siihen että jalat olivat märät. Yök! 😀

Reply

Kiitos Henna! Ja hei jos mä lähden joskus vielä festareille, niin silloin hotelliyöpyminen on pakollinen lisä 😀 Kun teininä päätettiin lähteä ystävän kanssa Pipefestiin pohjoiseen, niin ei kyllä oltu mietitty sitä ihan loppuun asti…Alkukin oli varsin mahtava. Päätettiin ottaa yöbussi (koska se oli halvin vaihtoehto) niin voit kuvitella kuinka raikkaana saavuttiin perille, heh. Siihen päälle vielä telttailut, niin ei ihme, että en ole sen jälkeen käynyt festareilla. Muistan vielä, että rahatkin loppuivat kesken (vanhemmille valehtelin, että olimme ystävän perheen kanssa mökillä – sorry mom) ja piti sitten lainata ystäviltä rahaa junalippuun. Paluun kruunasi vielä se, että kuukautiset alkoivat juuri silloin ja saavuin housut verisenä Helsinkiin. Sitä matkaa en ihan heti unohda ja ehkä siksi festareille ei ole sen koommin tehnyt mieli 😀

Reply

Ai kauhee!!! 😀 ikimuistoinen reissu siis! Kiitos tästä!

Reply

No sitä se ainakin oli! 😀

Reply

Upea, tyylikäs asu. Ehkä kokomustana hieman synkkä, mutta silti (tai siksi? kaikkien kukkamekkojen keskellä) tykkään todella paljon! Avonainen kaula-aukkokin näyttää tyylikkäältä, kun muu asu on yksinkertainen ja jopa peittävä. Olen jo jonkin aikaa harkinnut tätä Chloen laukkua itselleni. Mietin vain, mahtuuko siihen riittävästi. Isompi koko samasta mallista ei ole yhtä hyvän näköinen… Miten tilava käytössä laukku on? Onko pyöreä muoto hankala käytössä?

Reply

Kiitos Saija! Onhan musta kieltämättä vähän synkkä vaihtoehto keskikesään, mutta ei ainakaan voi mennä pahasti pieleen 🙂

Olen ollut todella tyytyväinen tähän Chloén laukkuun ja koko riittää ainakin itselleni mainiosti. Laukku on sen verran syvä, että sinne tuntuu mahtuvan yllättävän paljon (enemmän kuin esim. Chanelin Mini Flapiin). Itselläni ei ole ollut siis tilan suhteen mitään ongelmia ja pyöreä muoto ei ole mielestäni millään tavalla hankala! Pikkulaukkuhan se kuitenkin on, mutta sanoisin, että sinne mahtuu hyvin ne kaikista tärkeimmät asiat (lompakko, puhelin, avaimet, aurinkolasit jne.). Myös passi mahtuu ongelmitta niin pystyt vähän hahmotelemaan sitä kokoa. Tässä vielä linkki postaukseen jonka tein laukusta aikanaan: https://www.style-plaza.com/2016/10/that-chloe-bag.html

Aurinkoista viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *