ASU 14-12-14 16

 

[dropcap custom_class=”normal”]Tämä asu on sellainen missä voisin elää koko talven. Ainakin jos asuisin Ranskassa missä harvoin sataa lunta. Mä en välitä kovinkaan paljon lumesta, mutta toki haluisin edes pienen lumipeitteen aatoksi. Se toisi niin paljon tunnelmaa jouluun! Aaton jälkeen lumi saisikin sitten jo sulaa, heh. Tosin meidän selkeät vuodenajat on valtava rikkaus. Muistan kun asuin Etelä-Ranskassa ja maisema näytti samalta vuodenajasta riippumatta. Silloin tuli ikävä kunnollisia vuodenaikoja vaikka siinä valoisuudessa ei muuten ollut mitään valittamista. Noh, talvi on vasta aluillaan, joten tänne pääkaupunkiseudulle voidaan saada vielä luntakin ihan kunnolla![/dropcap]

Eilen kävin kaupungilla tekemässä jouluostoksia ja nyt alkaa joululahjat olla jo aika hyvällä tolalla. Me juhlitaan aattoa kotona perheen ja isovanhempien kanssa samalla kaavalla kuin lähes joka vuosi ja rakastan niitä perinteitä mitä meidän perheeseen on muodostunut. Ollaan poikaystävän kanssa yritetty olla yhdessä aattona nyt viisi vuotta ja tänä vuonna hänen piti tulla Suomeen, mutta aikataulut teki siitä taas mahdotonta. Ehkä ensi vuonna sitten! Hyvä puoli tässä on se, että saan juhlia joulua kaksi kertaa heh. Kerran perheeni kanssa ja kerran poikaystäväni kanssa.Tänään lähden käymään landella pika pyörähdyksellä. Meillä on siellä projekti kesken, joten lähden tarkistamaan tilannetta. Lisää tästä myöhemmin. Palaillaan!

Mitä mieltä siellä ollaan tästä yksinkertaisesta asusta?

 

This outfit is something I could wear everyday. At least if I still lived in France. Here in Finland this is a bit too light and the sneakers don’t really work in snow that well, heh. I’m not a fan of snow, but I’m hoping we get some for Christmas. It just makes everything so much more beautiful! So what’s your opinion on this simple look?

 

ASU 14-12-14 1leather pants zara outfitASU 14-12-14 3leather pants zara outfitceline bag trapèzeleather pants zara outfitleather pants zara outfit

Coat / Sandro

Cashmere knit / Joseph

Leather pants / Zara

Bag / Céline

Sunnies / Ray Ban

Necklace / Dinh Van

Sneakers / Adidas by Stella McCartney

 

You May Also Like

4 comments

Reply

I could easily see myself “living” in this kind of outfit too! Simple, comfy and stylish!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Yeah, it’s comfy for sure! 🙂 Have a great day!

Reply

Is it real leather?
In that case no-no.

Reply

Tarkoitatko housuja? Ne on aitoa nahkaa kuten on suurinosa laukuistani ja kengistänikin. En näe mitään eroa siihen onko jalassa aidot nahkahousut vai kädessä aito nahkalaukku. Jos siis tarkoitat tällä kommentilla sitä mitä luulen, että tarkoitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *