Trench & Jeans / Zara
Knit / COS
Boots / H&M
Bag / Mulberry
Sunnies / Ray Ban

This flue of mine is really taking it’s time! Luckily I have some old outfit pictures in store which I can share with you guys now that I’m still trapped indoors in my pyjamas. I wore this look about three weeks ago when we had drinks with friends. A casual relaxed look always does it for me!

Täällä sitä ollaan edelleen sisätiloissa, joten uudemmat asukuvat saa vielä odottaa. On muuten harvinaisen sitkeä pöpö! Onneksi koneelta löytyi muutamia vanhempia asukuvia joita en ole ehtinyt julkaisemaan, joten tällä viikolla pysytään niissä. Tämänhetkinen pyjama look kun ei ole niinkään ikuistamisen arvoinen! ;)Tässä kuitenkin lennossa otettu asu noin kolmisen viikkoa sitten kun tavattiin ystäviä drinkkien merkeissä. Rennot asut kunniaan!:)

You May Also Like

6 comments

Reply

Perfect trench and jeans!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali!

Reply

ihana nähdä Tyyli-Lyylin casual, melkoisen sama kuin omani , jos ei niitä vanhoja collarihousuja lasketa. onks sulla niitä, vanhoja collarihousuja ? ;-)))) Pikaista Toipumista ! älä sinnittele liian kauaa, vaan hankkiudu ajoissa lääkäriin …

Reply

Onhan mulla vanhoja collarihousuja useampikin! 😉 Himassa vedän ne heti ensimmäiseksi jalkaan! Kiitos, kyllä tämä tästä. Jos ei kohta poistu niin täytyy käydä lääkärillä. Olen kuullut, että tällaista sitkeää flunssaa on nyt paljon liikkeellä, joten yritän sinnitellä vielä pari päivää toivoen, että olo paranisi!

Reply

Ihana asu 🙂

Reply

Kiitos Elina! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *