GLAMGLOW MASKS

Olen lukenut monelta suunnalta näistä Glamglown mutanaamioista ja pääsin testaamaan niitä kiitos yhden joululahjoistani. Odotukset oli korkealla koska olin kuullut lähinnä hehkutuksia kyseisistä tuotteista, mutta odotukset kyllä lunastettiin.  Kaksi näistä on lähinnä puhdistavia (ne olivatkin mun suosikit) ja kolmas on kosteuttava. Kaikki naamiot on todella tehokkaita, mutta parasta niissä on se, että ne eivät jätä iholle mitään kiristävää tunnetta. Päinvastoin, iho tuntuu todella pehmeältä käytön jälkeen ja näyttää oikeasti paljon hehkeämmältä. Naamiot taltuttaa hyvin epäpuhtaudet ja hillitsee kiiltoa. Nämä naamiot saivat kyllä pysyvän paikan omasta kaapistani!

Oletteko te ehtinyt jo kokeilla näitä naamioita? Mitä te tykkäätte?

 

I have read many great things about GlamGlow’s mud masks and thanks to one of my Christmas presents, I got a chance to try them out. Considering my expectations were high to begin with, these masks still managed to surprise me positively. Two of them are cleansing treatments and one of them is a hydrating mask. My favorites were the cleanings mud masks as they really work so well! They clean the skin and the best part is that they do not dry the skin at all. Afterwards my skin was super soft and glowing. These masks are definitely here to stay!

Have you had a chance to try them? If so, what did you think?

 

GLAMGLOW MASKS

GLAMGLOW MASKS

You May Also Like

6 comments

Reply

Juuri tulin saunasta ja toteutin hemmotteluhetkeni näiden tutteiden parissa 🙂 Omasta kaapista löytyy tuo musta ja turkoosi. Mustalla tein naamion ja kuorinnan ja saunan jälkeen levitin turkoosin naamion, joka saa vaikuttaa koko yön. Oon itse näihin myös kovin tykästynyt ja huomenna aamullakin iho vielä hehkuu kuin suuremmankin day spa -käynnin jälkeen. Hyvää lähestyvää viikonloppua sinne.

Reply

Oi, mikä ihana hemmotteluhetki! 🙂 Ja mä en tiennytkään, että tuota kosteuttavaa naamiota voi pitää yön yli, kiitos siis vinkistä! Täytyy kokeilla.

Kiitos Annika ja sitä samaa sinne! 🙂

Reply

Couldn’t agree more with your thoughts. I had heard all the hype and was pleasantly surprised when I did finally try them. I swear by GlamGlow Youthmud now!

Reply

Yeah, these masks definitely work! 🙂

Reply

Mäkin kävin pari päivää sitten ostamassa ton Youthmudin sen jälkeen kun olin sitä kerran testannut. On kyllä ihan mieletön tuote! Nyt houkuttaisi tuo Thirsty Mudkin.

Reply

Noi kaikki on ihan super hyviä! Stockalta sai joulun alla pakkauksen missä oli noi kaikki kolme 49€:n hintaan, joten käy katsomassa jos niitä vielä saisi. On kiva kun voi kokeilla kaikki ja nähdä mikä itselle sopii parhaiten,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *