Parisian Escape

 

Pariisi näyttää näissä kuvissa niin keväiseltä vaikka kuvat on itseasiassa otettu joulukuussa kylmällä ilmalla. Pariisissa on parasta ihan vaan kävellä ja ihailla kaupunkia siten. Silloin saa mun mielestä Pariisista eniten irti! Näin talvella kannattaa kyllä pukea paljon päälle ettei tarvitse palella (siellä on talvisin yllättävän kylmä). Onnistuin löytämään Uniqlosta kashmir-pipon ja se tulikin tarpeeseen. Onneksi myös parkatakki piti lämpimänä ja täytyy sanoa, että se oli Célinen Belt Bagin kanssa paras ostos viime vuodelta. Kummatkin kestää aikaa ja niistä on iloa vielä moneksi vuodeksi!

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

 

In these pictures Paris looks so warm and sunny, but in fact it was a cold December day! At least the sun was shining so I couldn’t complain. My parka coat and cashmere beanie kept me warm. I love walking around Paris and that’s what we did on my last visit there. It’s one of the best ways to get familiar with the city! So many beautiful places to discover. Can’t wait to return there in the Spring (latest)!

Have a great Sunday everyone!

 

D75_4163D75_4175D75_4279D75_4289D75_4184D75_4319D75_4129D75_4157

Coat / Max Mara (similar here)

Cashmere knit / Cashmere Polo Club ( similar here)

Jeans / J Brand (similar here)

Boots / & Other Stories (similar here)

Cashmere beanie / Uniqlo (similar here)

Bag / Céline

Sunnies / Ray Ban

*Mainoslinkkejä.

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Beautiful scenery!! I like your parka and bag very much, both are great pieces for daytime, casual outfits, yet both are such a timeless pieces!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali! 🙂

Reply

Hei! Rakastan sun tyyliä ja olisinkin kysynyt olisitko joskus voinut tehdä postausta businesspukeutumisesta? Mulla on sellainen työ, että rennot farkut/ nahkahousut eivät sovellu päivittäin käytettäväksi ja jakkupukulook ei ole mua. Tuntuu siis hankalalta löytää hyviä ns. virallisempia asukokonaisuuksia näyttäen kuitenkin nuorekkaalta :). Kiitos!

Reply

Heippa ja kiitos, ihanasti sanottu! Mun on jo kauan pitänyt tehdä juttua businesspukeutumisesta, joten nyt on hyvä syy vihdoin sellainen väsätä 🙂 Mä itse olen jakkupukulookien ystävä (vaikka en niitä itse käytäkkään toistaiseksi) ja niistäkin saa muutamilla kikoilla nuorekkaampia. Postausta siis pian tulossa, kiitos ideasta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *