PARAPHARMACIE 3

 

[dropcap custom_class=”normal”]Kerroin teille tässä aikaisemmassa postauksessa ranskalaisesta apteekkisivustosta Easyparapharmacie.com:ista, joka toimittaa ranskalaisia ihonhoitotuotteita myös Suomeen. Parasta tässä nettikaupassa on se, että hinnat on samat kuin Ranskassa. Huomattavasti edullisemmat siis kuin täällä meillä Suomessa. Kerroin, että olin ostanut Vichyn kosteusvoiteen täältä kotimaasta hintaan 26€ kun tuolta sivustolta siitä saa pulittaa vain noin 13€. Aika huima hintaero siis. Suomeen tilattuna postikulut on 10€ ja paketti tuodaan suoraan koti-ovelle.[/dropcap]

Ennen kuin uskalsin hehkuttaa tätä putiikkia täällä yhtään sen enempää, halusin tehdä tilauksen ja kokeilla miten kaikki toimisi käytännössä. Tein muutama viikko sitten ensimmäisen tilaukseni ja olin tyytyväinen niin tuotteisiin kuin toimitukseenkin. Tilaus tuli noin viikossa ja FedEx ilmoitti mailitse paketin tarkasta saapumispäivästä. Päivän pystyi vielä netistä kätevästi muuttamaan jos se alkuperäinen päivä ei olisi ollut hyvä.

Voin siis lämmöllä suositella tätä nettikauppaa kaikille teille! Tilauksessa oli yksi aarre josta lisää myöhemmin. Tilasin myös yhden lukijani suosituksesta Bioderman kosteuttavan seerumin, joten siitä juttua kunhan ehdin testailla tuotetta hiukan pidempään.

Hyvää alkanutta viikkoa (ja helmikuuta) kaikille!

 

Previously I wrote about a French online store called Easyparapharmacie.com that sells French skincare products and ships almost all over Europe. The best part of this store is that all the prices are very reasonable compared to the Finnish prices. For example I bought a cream from Vichy here for 26€ when Easyparapharmacie.com sells it for 13€. That said, it would still be cheaper for me to order it online even with the 10€ shipping fee. That’s crazy or what?

I wanted to order something first before recommending the site too much and I did so a few weeks ago. I ordered some of my favorite products (more about one of them later) and everything went so smoothly. The shipping took about a week and FedEx delivered the box straight to my home. I got everything I ordered, the shipping was fast enough and I saved a ton of money. From now on, this is where I’ll order all my skincare products from!

Have a great Monday everyone!

 

You May Also Like

14 comments

Reply

Hei hauskaa, just meinasin eilen kysyä, että ennätitkö jo tilata ja jos niin mitä olet tykännyt 🙂 Postauksia odotellen!

– Laura

Reply

Niitä tulossa! 🙂

Reply

Mua jäikin harmittamaan viimeksi, kun en ollut ennättänyt lukea juttuasi siitä Ranskan apteekeista saatavasta kuorinnasta ennen matkaa! Kuulosti tosi hyvältä, joten ehkä sen voisi laittaa tilaukseen tätä kautta 🙂 Nopealla vilkaisulla esim. juuri Ruohonjuuresta ostamani Dr Hauschkan ruusuvoide löytyy tuolta viitisen euroa halvemmalla, isommassa tilauksessa tulisi siis edullisemmaksi!

Kuolaan muuten aina kuvissasi tuota LV:n toilettilaukkua, oman hankintaa olen miettinyt jo jonkin aikaa! Mitä kokoa on omasi? 🙂

Reply

Sitä saa onneksi tuolta sivustoltakin! Ja samaan hintaan kuin mitä Ranskasta. Hintaerot verrattuna tänne Suomeen on kyllä niin valtavat, että sieltä kannattaa tosiaan tilata vaikka se postimaksu onkin sen 10€. 🙂

Tämä Vuittonin toilettilaukku on se suurin koko. Itsellä ei voisi olla yhtään pienempää koska ne isommat putelit ei muuten mahtuisi mukaan ollenkaan! Muutenkin monogram on tosi hyvä materiaalina koska se on niin kestävä ja täydellinen kosteisiin tiloihin.

Voin siis suositella sitä lämmöllä! 🙂

Reply

Koitti tästä vinkistä! Mä oon apteekkikosmetiikan suurkuluttaja, koska totuin niihin työskennellessäni apteekissa. Tylsää vaan pulittaa niistä hirveästi. Oon yrittänyt etsiä nettikauppaa, josta näitä sais halvemmalla. Mulle tää oli tosi tärkeä vinkki kiitos 🙂

Reply

Kiva kuulla, että tästä vinkistä oli hyötyä monelle! 🙂 Ja kyllä, sieltä saa niin paljon edullisemmin kaikki, että tilausta vaan menemään! On aika hurja ajatella, että vaikka tilaisin pelkästään sen Vichyn voiteen niin se silti tulisi 10€ postikulujen kera edullisemmaksi kuin, että ostaisin sen täältä kotimaasta…hullua!

Reply

Hei! Kiitos ihan mahtavasta vinkistä! Itselläni on lähes kaikki ihonhoitotuotteet Vichyltä ja samoin äidilläni. Nettikauppaa katsottuani soitin äidilleni ja kysyin mitä tuotteita hän tarvitsee. Tein sitten meille kimppatilauksen ja säästimme 40% Suomen hintoihin verrattuna:) ei voi kyllä muuta sanoa kuin, että aika mielettömät on hintaerot Suomen ja Ranskan välillä.

Reply

Jeee, ihanaa, että tämä vinkki oikeesti hyödytti myös teitä! Itsekin olin niin fileissä tästä, että oli pakko jakaa 🙂 Ja sanos muuta, 40% on ihan mieletön säästö!

Reply

Mä olen tilannut ranskalaisia apteekkimerkkejä Escentualin sivuilta, mutta ei sielläkään noin halpoja hintoja ole (eikä tiettyjä merkkejä)! Kiitos siis tästä vinkistä! 🙂

Reply

Onneksi tajusin jakaa vinkin täällä, koska tästä näyttää olevan ihan oikeeati hyötyä monelle! Ihan huippua 🙂

Reply

Iso kiitos tästä vinkistä! Couperousa-iholleni Avenen tuotteet ovat parhaita, mutta myös opiskelijalle melko hintavia… Tuolta saan kuitenkin tilattua esimerkiksi päivävoiteeni yli puolet halvemmalla kun mitä maksan siitä täällä apteekissa, KIITOS! 🙂

Reply

Joo, täällä Suomessa kaikki on niin kallista ja etenkin apteekkituotteet! Ihanaa siis, että päästään tilaamaan niitä vähän edullisemmin 🙂 Ja mahtavaa, että vinkistä oli hyötyä!

Reply

Nyt kun tuo takki homma on hoidettu (saan sen viikon päästä) kysyn vielä tästä sivustosta kun olen nyt pari päivää yrittänyt tilata sieltä mutta en saa tilausta läpi. Tulee toimitustapa valinnan vaiheessa virhe että Ranskassa on ongelmia ja viivästyksiä huonon sään takia. Ihan kiva tietää mutta silti pitäisi pystyä tehdä tilauksen. Oletko nähnyt vastaavaa?

Reply

Hmmm, todella outoa! Mun tilaus tapahtui nimittäin niin helposti ja nopeasti. Voi olla, että Ranskassa on tullut lunta jolloin kaikki melkeinpä pysähtyy. Luultavasti sen takia tilauksia ei oteta vastaan jos toimituksessa on häikkää. Ehkä muutaman päivän päästä tilanne on toinen ja pääset tekemään tilauksen! Toivotaan näin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *