Screen Shot 2015-01-28 at 16.40.55

1. Parisian escape (here) /  2. New Year’s Eve look (here)

Screen Shot 2015-01-28 at 16.38.48

3. Studded boots ( here) /  4. Long camel coat (here)

Screen Shot 2015-01-28 at 16.33.52

5. The classics (here)  /  6. Last rays of sun (here)

Screen Shot 2015-01-28 at 16.29.427. Burgundy with grey (here) /   8. Birthday girl (here)

Screen Shot 2015-01-28 at 16.25.43

9. Vintage fur (here) /  10. Layering it up (here)

[spacer]

[dropcap custom_class=”normal”]Niin sitä taas yksi kuukausi hurahti ohi sellaista vauhtia, että hyvä kun perässä pysyin! Helmikuu tulee olemaan ihana kuukausi, sillä viikon kuluttua matkaan kohti Seychellejä ja kuun lopussa lähden taas käymään Pariisissa. Odottelen myös toista kummityttöäni saapuvaksi! Kiireinen kuukausi siis edessä, mutta erittäin positiivisessa mielessä.[/dropcap]

Niin kuin täällä on tapana, tässä taas katsahdus tammikuun asuihin. Oli muutama niin kylmä päivä, mutta sitä ei kyllä näistä asuista ihan heti huomaisi. Mitenköhän tarkenin noissa asuissa kovassa pakkasessa? Ihmettelempä vaan, heh.  Aurinkokin näyttäytyi usein mikä on jo sinällään aika upea juttu Suomen talvessa, joten ei tammikuu niin paha ollutkaan!

Mikä näistä asuista kolahti teihin eniten?

[spacer]

Yet again one month passed in a heartbeat. Time is just running too fast if you ask me! Luckily I have many nice things planned for February and in one week I’ll be discovering Seychelles, which I’m very excited about. Also Paris is coming up and then of course my second little goddaughter should be born in a few weeks, which is the most exciting thing of this month.

But before moving on, here’s a look to all the outfits I wore in January. We actually had many freezing days, but by looking at these outfits you wouldn’t think so. I mean wasn’t I freezing or what, heh?

Which outfit was your favorite?

You May Also Like

8 comments

Reply

1,3,4 and 7 were my absolute favourites!! You have a great style!

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali! Have a great start to a new week 🙂

Reply

I love your style

Reply

Thank you Lula!

Reply

7. ja 10. mun ehdottomat suosikit! 10 ehkä siksi, että olen itsekin niin täynnä villakangastakkeja… Asussa on häivähdys kevättä.

Reply

Kyllä, mä myös fiilistelen jo keväisempiä asuja! Onneksi nyt mennään kohti valoisuutta 🙂 Pian se kevät onkin jo kulman takana!

Reply

5, 7 ja 10 on suosikit! Ihanan eleganttia talvipukeutumista! (Tosin itse en pysty Helsingin talvessa villakangastakkia käyttämään, kun se on liian kylmä…ehkä sitten maaliskuussa 😉 )

Reply

Kiitos Anna! Heh, näistä asuista näkee sen, että liikun paljon autolla koska muuten en olisi ikinä selvinnyt niistä monista pakkaspäivistä. Mutta tosissaan maaliskuussa käytän varmaan ihan samoja kamoja ja silloin toivottavasti kaikki selväjärkisemmätkin voi jo pukeutua vähän kevyemmin 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *