seychelles5

 

Terveisiä paratiisista! Saavuttiin tänne eilen iltapäivällä uuvuttavan matkan jälkeen. Me käväistiin sitten loppupeleissä yhteensä viidellä eri lentokentällä, eli matka tuntui aika lopputtomalta. Kun kone teki laskuaan Mahén saarelle tuli kyllä heti selväksi, että raskas reissu oli kaiken sen arvoista. Iltapäivällä päästiin jo sopeutumaan hotellille ja vähän tutkailla ympäristöä. Kirkas vesi, valkoiset hiekkarannat ja kaunis luonto on ne ensimmäiset asiat mihin kiinnitin huomiota. Myös tämä mieletön lämpö ja meren kohina on niitä asioita mitä on tullut kaivattua.

Eilinen meni tosiaan hieman pöllähtäneissä fiiliksissa sillä univelkaa oli paljon, mutta tänään odotan innolla auringon alla loikoilua, hiekkarannalla kävelyä ja mahtavaa illallista kalaravintolassa. Seychellit vaikuttaa varsin ihanalta paikalta näin ensisilmäyksen perusteella ja odotan innolla tähän maahan tutustumista paremmin!

 

Hello from Seychelles! We arrived here yesterday afternoon after a journey that felt never ending. In the end, this place was worth all the traveling, because it is simply breathtaking. The sea, white sand beaches and the nature is so beautiful. Not to even mention the warmth, which feels so luxurious after spending months in the cold!

Yesterday I was a bit off due to lack of sleep, but today I’m looking forward to getting to know Seychelles better. Or actually today is a chill day to get myself in the holiday mood (laying in the sun, walking on the beach, eating well) and then it’s time to discover more of this beautiful country. Updates later on!

 

seychelles4seychelles2seychelles7

You May Also Like

9 comments

Reply

Ihanalta näyttää! Olisi kiva kuulla myöhemmin kommenttiasi siitä, että kumpi on kivempi kohde, tämä vai Mauritius? Me ihastuttiin Mauritiukseen ja mietin, että kannattaako kalliimpia Seychellejä tai Malediiveja harkita. Sukellusta en enää harrasta eli vaikka ovat tosi kauniita paikkoja kaikki, niin Mauritiuksella on kaiketi eniten tekemistä?

Reply

Joo, mä voin hyvin kertoa fiiliksia ja vertailla näitä kahta kohdetta kun täältä pääsen kotiin! Ensi fiilis Seychelleistä on kuitenkin jo jotenkin parempi kun Mauritiuksesta. Vaikka tämäkin on turistikohde niin täällä on vähemmän turisti fiilis, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Seychellit koostuu myös yli 100 saaresta, eli tekemistä ja näkemistä täällä on ehkä kuitenkin enemmän kuin Mautitiuksella. Hintataso on kyllä kieltämättä aika huima ja illallinen hyvässä ravintolassa maksaa esim. saman verran kun Helsingissä. Ei siis mikään edullinen kohde, mutta aivan upea! Vähän informatiivisempää juttua sitten kun palaan kotiin 🙂 Nyt keskityn välittämään kuvien kautta fiiliksiä “aivot narikassa”-tyylillä 😉

Reply

Voi tuota ihanuutta ja keveää kauneutta! Tulee ihan lämpöinen olo itsellekin. Tuuli leikkisästi tuivertakoon ja aallot lempeästi hyväilköön Seychellin matkailijoita!

Reply

Ooo, ihanaa… kiitos Anna! 🙂 Sä vaan lisästi mun loma tunnelmaa tällä kommentilla. Kauniisti kirjoitettu!

Reply

Näyttää aihan ihanalta paratiisilta!! Rentouttavaa lomaa! 🙂

Reply

Sitä tämä paikka kyllä on! Kiitos paljon Hanna 🙂

Reply

Ihan mielettömät maisemat, nyt iski itsellekin kaipuu! Mutta kiva lukea fiiliksiä sieltä, oon itsekin miettinyt jossain vaiheessa Seychelleille suuntaavani. Rentouttavaa lomaa! (:

Tässä samalla voisin kysäistä, oon keväällä tulossa Pariisiin, niin mitä paikkoja suosittelisit katsastettavaksi muutaman päivän loman aikana, ja ennen kaikkea mistä alueelta kannattaisi etsiä hotelli, jotta pääsisi näkemään kaupunkia kätevästi? (:

Reply

Kiitos Ann! Ja onneksi siellä Suomessakin on tänään ihan mielettömän upea ilma (ainakin helmikuuksi) 🙂

Sopiiko, että vastailen sulle loman jälkeen ajatuksen kanssa? T’äällä on nyt niin aivot narikassa meno, että en saa mitään järkevää tähän kirjoitettua 😉 Ja muistututa mua jos ei ensi viikon lopussa ala vastausta kuulumaan!

Reply

Sopii hyvin 🙂 Ymmärrän hyvin ettei siellä lomalla ehkä päällimmäisenä mielessä 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *