Screen Shot 2015-05-12 at 15.06.45

 

Viime viikon perjantaina vein poikaystäväni illalliselle Brondaan. Olen ollut siellä aikaisemmin drinkeillä, mutta nyt halusin tutustua myös ruokapuoleen. Silloin kun tämä ravintola avattiin niin muistan lukeneeni ja kuulleeni hieman ristiriitaisia mielipiteita tästä paikasta. Ruoka sai silloin jonkin verran kritiikkiä. Uskon, että tämä asia on nyt korjattu, sillä kaikki ne ketkä ovat käyneet siellä hiljattain ovat kehuneet ruokaa ja muutenkin koko paikkaa.

Me tilasimme maistelumenun, koska kyseessä oli meidän ensimmäinen kerta tässä ravintolassa. Maistelumenu on siitä mahtava, että sitä kautta saa aika kattavan kuvan ravintolan tarjonnasta. Ensimmäiset kaksi ruokaa oli ihan taivaallisia, mutta kaksi viimeistä pääruokaa hieman pettymyksiä. Kummankin mielestä mauissa ei ollut mitään erityista ja koska ne ensimmäiset kaksi annosta oli niin huikeita, niin me odotimme, että koko menu olisi samanmoinen. Siinä vaiheessa alkoi ehkä hieman kaduttamaan maistelumenun valinta, sillä listassa oli niin monia muita herkullisen kuulloisia annoksia.  Rakastuin kylläkin ravintolan sisutukseen ja tunnelmaan. Plussaa myös hyvästä palvelusta (ruoat tulivat ehkä jopa liiankin nopealla tahdilla) ja siitä, että pöydät eivät olleet liian lähellä naapuria.

Jos minun pitäisi suositella ystävälleni Ragun tai Brondan maistelumenuta, niin tämän kokemuksen perusteella suosittelisin Ragua enemmän. Toisaalta tunnelma ja sisustus Brondassa oli hieman parempi. Seuraavan kerran kun illallistan Brondassa niin haluan kokeilla listalta muutamaa annosta ja toivon, että ne eivät petä.

Mikä on tiedän fiilis Brondasta? Entä Ragusta?

 

Last Friday I took my boyfriend for dinner in Bronda. I’ve been there for drinks before, but never for dinner. I like the design and atmosphere of this restaurant and the drinks are very good. Definitely a great place to catch up with friends over drinks! We chose to try the tasting menu as it’s a good to get an overview of the selection.

The first two courses were super tasty, but the last two main courses were good, but nothing special. We were a bit disappointment. Not enough though to never come back. I’m actually looking forward to returning and trying some of their other stuff. I’ve heard so much good about this restaurant that I’m ready to give it another go. Also the first two dishes were so good that I would just go back for these meals!

The atmosphere, design and service was amazing, which is why I would recommend this place to you guys as well.

 

*Image; Bronda.

c81cd654b7f44b33bcd4a5c3bfafcd1d

 

Emmanuelle Alt kiteyttää hyvin pariisilaisen tyylin. Hän ei ikinä yritä liikaa, asussa on aina jotain rentoa ja hän yhdistelee klassisia perusvaatteita keskenään ilman, että asu olisi tylsä. Pariisilaisilla naisilla on tyylissään hieman rock-asennetta ja tämä näkyy hyvin myös Altin vaatevalinnoissa.

Ihana pariisilainen bloggari Caroline, kertoi juuri blogissaan pariisitarten tyylisääntöjä. Siellä asuneen, voin allekirjoittaa niistä jokaisen. Rentous, laadukkaat perusvaatteet ja itsevarma asenne on heidän tyylin saloja.

 

I admire Emmanuelle Alt’s casual Parisian style. She never tries too hard, her outfits always have a casual angel to them and she mixes basic items together without the end-result looking boring. I also think Parisian women have a hint of rock-attitude in their clothes and this shows well in Alt’s style.

A lovely Parisian blogger Caroline just wrote in her blog about the; “Five Fashion Commandments of a French Girl”. After living in Paris, I definitely agree with her list.

 

*Image; Pinterest.