c81cd654b7f44b33bcd4a5c3bfafcd1d

 

Emmanuelle Alt kiteyttää hyvin pariisilaisen tyylin. Hän ei ikinä yritä liikaa, asussa on aina jotain rentoa ja hän yhdistelee klassisia perusvaatteita keskenään ilman, että asu olisi tylsä. Pariisilaisilla naisilla on tyylissään hieman rock-asennetta ja tämä näkyy hyvin myös Altin vaatevalinnoissa.

Ihana pariisilainen bloggari Caroline, kertoi juuri blogissaan pariisitarten tyylisääntöjä. Siellä asuneen, voin allekirjoittaa niistä jokaisen. Rentous, laadukkaat perusvaatteet ja itsevarma asenne on heidän tyylin saloja.

 

I admire Emmanuelle Alt’s casual Parisian style. She never tries too hard, her outfits always have a casual angel to them and she mixes basic items together without the end-result looking boring. I also think Parisian women have a hint of rock-attitude in their clothes and this shows well in Alt’s style.

A lovely Parisian blogger Caroline just wrote in her blog about the; “Five Fashion Commandments of a French Girl”. After living in Paris, I definitely agree with her list.

 

*Image; Pinterest.

You May Also Like

6 comments

Reply

Kyllä vaan, erittäin tyylikäs mutta rento asu. Olen etsikellyt itselleni tuollaista vähän reilumpaa, suoralinjaista bleiseriä. Ei sulla olis tietoa mistä kannattais etsiä? Tietenkin edullisesti mut kuitenkin laadukas 😉

Reply

Hmm…tuntuu, että laadukasta bleiseriä on vaikea löytää! Omani löysin hiljattain Pradalta (heidän outlet myymälästä) ja sen jälkeen on tuntunut, että mikään muu ei enää kelpaa 😉 Leikkaus ja istuvuus on nimittäin ihan omaa luokkaansa. Mutta Zarasta olen löytänyt muutamia hyviä vaihtoehtoja kohtuuhintaan, eli kannattaa ainakin tarkistaa sieltä? Jos haluaa satsata hieman enemmän niin silloin kannattaa piipahtaa esim. Filippa K:lle tai Max Maralle!

Reply

Ok, kiitos! Filippa K:ta mä olin ajatellutkin, mutta hinta taitaa olla arvokas. Toisaalta, sittenhän se kestäisi kulutusta.

Reply

Musta bleiseri on niin ajaton vaatekappale, että siihen kannattaa satsata jos on se mahdollisuus! Laadukas bleiseri kestää käytössä onneksi vuosia 🙂

Reply

Seuraan Altia instagramissa ja rakastan hänen tyyliään. Miten voikin niin simppelit jutut näyttää toisilla täydellisiltä ja itsellä ei taas miltään??

Reply

Heh, sanos muuta! Pariisittarilla on taito näyttää niin upeilta vaikka pelkässä t-paidassa ja farkuissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *