Screen Shot 2015-05-12 at 15.06.45

 

Viime viikon perjantaina vein poikaystäväni illalliselle Brondaan. Olen ollut siellä aikaisemmin drinkeillä, mutta nyt halusin tutustua myös ruokapuoleen. Silloin kun tämä ravintola avattiin niin muistan lukeneeni ja kuulleeni hieman ristiriitaisia mielipiteita tästä paikasta. Ruoka sai silloin jonkin verran kritiikkiä. Uskon, että tämä asia on nyt korjattu, sillä kaikki ne ketkä ovat käyneet siellä hiljattain ovat kehuneet ruokaa ja muutenkin koko paikkaa.

Me tilasimme maistelumenun, koska kyseessä oli meidän ensimmäinen kerta tässä ravintolassa. Maistelumenu on siitä mahtava, että sitä kautta saa aika kattavan kuvan ravintolan tarjonnasta. Ensimmäiset kaksi ruokaa oli ihan taivaallisia, mutta kaksi viimeistä pääruokaa hieman pettymyksiä. Kummankin mielestä mauissa ei ollut mitään erityista ja koska ne ensimmäiset kaksi annosta oli niin huikeita, niin me odotimme, että koko menu olisi samanmoinen. Siinä vaiheessa alkoi ehkä hieman kaduttamaan maistelumenun valinta, sillä listassa oli niin monia muita herkullisen kuulloisia annoksia.  Rakastuin kylläkin ravintolan sisutukseen ja tunnelmaan. Plussaa myös hyvästä palvelusta (ruoat tulivat ehkä jopa liiankin nopealla tahdilla) ja siitä, että pöydät eivät olleet liian lähellä naapuria.

Jos minun pitäisi suositella ystävälleni Ragun tai Brondan maistelumenuta, niin tämän kokemuksen perusteella suosittelisin Ragua enemmän. Toisaalta tunnelma ja sisustus Brondassa oli hieman parempi. Seuraavan kerran kun illallistan Brondassa niin haluan kokeilla listalta muutamaa annosta ja toivon, että ne eivät petä.

Mikä on tiedän fiilis Brondasta? Entä Ragusta?

 

Last Friday I took my boyfriend for dinner in Bronda. I’ve been there for drinks before, but never for dinner. I like the design and atmosphere of this restaurant and the drinks are very good. Definitely a great place to catch up with friends over drinks! We chose to try the tasting menu as it’s a good to get an overview of the selection.

The first two courses were super tasty, but the last two main courses were good, but nothing special. We were a bit disappointment. Not enough though to never come back. I’m actually looking forward to returning and trying some of their other stuff. I’ve heard so much good about this restaurant that I’m ready to give it another go. Also the first two dishes were so good that I would just go back for these meals!

The atmosphere, design and service was amazing, which is why I would recommend this place to you guys as well.

 

*Image; Bronda.

You May Also Like

4 comments

Reply

Itse olen menossa parin viikon päästä synttäridinnerille juurikin Brondaan! Olen siitä niin monta kertaa kävellyt ohi väsyneenä kirjastoon opiskelemaan mennessäni, että ihana viimein päästä ravintolaan, eikä tarvitse vain kuolata ulkopuolelta paksun kirjakasan kanssa. Oon kanssa kuullut hieman ristiriitaisia kommentteja paikasta, mutta toivon, että oma kokemus olisi hyvä! Ainakin sisustus näyttää omaan silmään ihanalta!

Reply

Olen ihan varma, että teillä tulee ihana ilta! Mun mielestä se miljöö on jo niin ihana, että siellä kyllä kelpaa. Ruoka myös hyvää (toivottavasti te saatte pelkästään niitä tajunnanräjäyttäviä annoksia). 🙂

Ihanaa dinneriä ja hyvää syntymäpäivää Hanna (jos on siis sun synttärit?)!

Reply

Ravintola-arvostelussa olisi kyllä kiva nähdä kuvia ruuasta…. Ei ole eka kerta kun puhut ravintolasta ja kuvia ei ole ollenkaan :p

Reply

Pahoittelut, että kuvia ei tässä postauksessa näkynyt. Keskityin enemmänkin poikaystävääni ja meidän iltaan sen sijaan, että olisin räpsinyt kuvia. Olen muutenkin aika tarkka sen suhteen, että jos ravintola on tupatentäynnä niin koen sen epäkohteliaaksi muita kohtaan alkaa räspimään isolla järkkärillä ruoka-kuvia joka käänteessä. Silloin kuvat jäävät näistä ruoka-postauksista, joita harvemmin ylipäätänsä teen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *