Screen Shot 2015-05-13 at 15.52.22Screen Shot 2015-05-13 at 15.53.40

 

[dropcap custom_class=”normal”]Victoria Beckhamin Pre-Fall-mallisto oli mielestäni lähes täydellinen. Löysin mallistosta muutaman asukokonaisuuden, jotka kolahtivat täysillä. Tuntuu ihan absurdilta, että fanitin tätä naista aikoinaan Spice Girlsin jäsenenä ja nyt hän on mielestäni todella taitava suunnittelija. Hän on varmasti kokenut paljon ennakkoluuloja uransa aikana, mutta kunnioitettavan hyvin hän on pärjännyt.[/dropcap]

Olen myös kuullut, että hänen vaateidensa laatu on aivan priimaa  ja vaatteiden leikkaukset ovat aivan viimeisen päälle. Tosin hänen vaatteensa eivät ole sieltä halvimmasta päästä, joten silloin kaiken on oltava just, eikä melkein. Vaatteiden leikkaus on kyllä niin tärkeä asia istuvuuden kannalta. Huomasin tämän kun ostin Firenzestä Pradan mustan bleiserin. Bleiserin leikkaus oli niin täydellinen, että tuntui kuin vaate olisi ommeltu päälleni. Toivottavasti saan pian asukuvia tänne blogin puolelle tästä bleiseristä!

Hyvää illanjatkoa kaikille!

 

I absolutely love Victoria Beckham’s Pre-Fall 2015 collection. There was a few looks that I thought were pure perfection. I think it’s so absurd that I was a fan of this woman during her Spice Girls years and I’m still a fan. Only now for her fashion. I have to applaud her for overcoming a lot of prejudice in the beginning of her career, because she’s done an impressive job with her label.

I’ve also heard her clothes at top quality and the cuts are genius. Obviously this should be a given considering how expensive her clothes are, but unfortunately this is not the case for all luxury brands. In Florence I bought a black blazer from Prada and when I put that blazer on, I understood what a good cut means. This blazer feels like it was done for me. The fit is that perfect. I’m hoping to get some outfit pics with this blazer soon!

Enjoy the rest of your evening everyone!

 

 

stripes1

 

Tämän kynähameen taustalla on taas yksi näistä “tarinoista”. Bongasin sen ensimmäistä kertaa Devious Maids-sarjassa ja sen jälkeen alkoi kuumeinen etsintä. Sitä ei meinannut löytyä enää mistään, mutta onneksi katsoin läpi Ebayn tarjonnan ja sain tilattua sen sieltä käyttämättömänä. Kuten te tiedätte, käytän hameita ja mekkoja todella harvoin. Tämä on kuitenkin sellainen vaatekappale mihin pukeudun mielelläni.

Pituus on juuri oikea kun ottaa huomioon kuinka tyköistuva tämä malli on. Omasta mielestäni hyvin istuva kynähame on miljoona kertaa naisellisempi ja tyylikkäämpi valinta kuin minimittainen ja tiukka hame. Ainakin aikuisella naisella.

Halusin yhdistää tämän hameen kanssa rennomman yläosan ja päädyin mustaan kashmir neuleeseen. Toimii hyvin vai mitä?

Rentouttavaa helatorstaita kaikille!

 

This pencil skirt is one of those pieces with a story behind them. I saw it for the first time on one of the actors in Devious Maids ( I love this show by the way!). Of course I started searching for info about the brand and found out it was from Zara. By then it was sold out so I looked everywhere for it and finally found it on Ebay. As you know, I rarely wear skirts and dresses, but this is a piece I always wear with joy.

I love the length and it’s a must considering how tight this is. I think a pencil skirt is always a great choice if you want to look classy and elegant. I wanted to make this look a bit more casual so I combined this skirt with a knit. What do you think of this combo?

Enjoy your Thursday everyone!

 

stripes8

stripes5

stripes7stripes9

Skirt / Zara

Cashmere knit / Monoprix

Heels / Christian Louboutin

Bag / Chanel

Sunnies / Ray Ban