stripes1

 

Tämän kynähameen taustalla on taas yksi näistä “tarinoista”. Bongasin sen ensimmäistä kertaa Devious Maids-sarjassa ja sen jälkeen alkoi kuumeinen etsintä. Sitä ei meinannut löytyä enää mistään, mutta onneksi katsoin läpi Ebayn tarjonnan ja sain tilattua sen sieltä käyttämättömänä. Kuten te tiedätte, käytän hameita ja mekkoja todella harvoin. Tämä on kuitenkin sellainen vaatekappale mihin pukeudun mielelläni.

Pituus on juuri oikea kun ottaa huomioon kuinka tyköistuva tämä malli on. Omasta mielestäni hyvin istuva kynähame on miljoona kertaa naisellisempi ja tyylikkäämpi valinta kuin minimittainen ja tiukka hame. Ainakin aikuisella naisella.

Halusin yhdistää tämän hameen kanssa rennomman yläosan ja päädyin mustaan kashmir neuleeseen. Toimii hyvin vai mitä?

Rentouttavaa helatorstaita kaikille!

 

This pencil skirt is one of those pieces with a story behind them. I saw it for the first time on one of the actors in Devious Maids ( I love this show by the way!). Of course I started searching for info about the brand and found out it was from Zara. By then it was sold out so I looked everywhere for it and finally found it on Ebay. As you know, I rarely wear skirts and dresses, but this is a piece I always wear with joy.

I love the length and it’s a must considering how tight this is. I think a pencil skirt is always a great choice if you want to look classy and elegant. I wanted to make this look a bit more casual so I combined this skirt with a knit. What do you think of this combo?

Enjoy your Thursday everyone!

 

stripes8

stripes5

stripes7stripes9

Skirt / Zara

Cashmere knit / Monoprix

Heels / Christian Louboutin

Bag / Chanel

Sunnies / Ray Ban

You May Also Like

10 comments

Reply

Lovely look ! I really really really like the stripes skirt 😉
xx, Clémence

Reply

Thank you Clemence! Me too 😉

Reply

Aivan ihana hame ja asu ! Tässä oli muuten joku kummallinen juttu kun kävin useana päivänä katsomassa josko sinulta olisi tullut uusia postauksia niin se näytti vain sen ” 30.4 mohair-postauksen! ” , eilen sitten aukesi sen jälkeen tulleet , kummallista ! Tuo polven alle pituus ja tyköistuva malli kynähameessa onkin ihan paras, pitäisi minunkin opetella käyttämään niin ei tulisi harpottua niin pitkillä askeleillakaan vaan ottamaan vähän rauhallisemmin. Tosin tuo malli kyllä vaatii aika sulavalinjaista kroppaa. Sulle tämä hame sopii ihan mahtavasti !

Reply

Kiitos Henna, kiva kuulla, että tykkäät! 🙂 Heh totta, kävelytahtia on kyllä hidastettava kynähameella.

Jäiks…kiitos kun kerroit mulle tästä ongelmasta! Siitä mohair takki postauksesta on jo jonkin aikaa, joten on tosi huolestuttavaa jos et ole nähnyt niin moneen päivään uusia postauksia. Luetko tätä blogia koneen vai puhelimen kautta?

Kiitos vielä, alan selvittelemään missä voisi olla ongelma…

Reply

Tietsikalla luen ja joka päivä olen tottapuhuakseni käynyt koska tämä on yksi suosikkiblogeistani, aina tuo ” mohair juttu” oli etusivulla vaikka en ole kirjanmerkinnytkään sitä . ihme juttu !

Reply

Not good :/ Mun täytyy kysellä tästä asiasta joltain mua fiksummalta, koska en itse ihan rehellisesti ymmärrä missä vika. Toivottavasti saan vastauksia ja saadaan blogi taas pelittämään niin, ettet missää postauksia 🙂 Iso kiitos vielä kun kerroit tästä!

Hei, mulle on joskus käynyt samoin kuin Hennalla. Että yhtäkkiä tuntuu, ettei jotain postauksia ole tai ne ovat siitä välistä kadonneet. Sitten se tilanne itsestään ns. korjaantuu. Oliskohan ollut silloin kyseessä nimenomaan iPadin käyttö.

Tämä look on valloittava! Sopii niin hyvin sulle tuo raitahame.

Heippa Anna! Kiitos kun kerroit, että sulla on ollut samoja ongelmia…selvittelen edelleen mistä se voisi johtua ja täytyy nyt kääntyä jonkun fiksumman puoleen. Toivottavasti saadaan asia selvitettyä!

Reply

Lol! Can’t believe that you love the Devious Maids show! I got hooked on it on my flight to LA and after watching it for almost 12 hours straight, I’m a fan! 😀
You look beautiful and so feminine in this outfit! Great skirt too!

http://lartoffashion.com

Reply

I love this show! 😀 I can’t wait for the third season!

Thanks Natali 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *