Screen Shot 2015-05-13 at 15.52.22Screen Shot 2015-05-13 at 15.53.40

 

[dropcap custom_class=”normal”]Victoria Beckhamin Pre-Fall-mallisto oli mielestäni lähes täydellinen. Löysin mallistosta muutaman asukokonaisuuden, jotka kolahtivat täysillä. Tuntuu ihan absurdilta, että fanitin tätä naista aikoinaan Spice Girlsin jäsenenä ja nyt hän on mielestäni todella taitava suunnittelija. Hän on varmasti kokenut paljon ennakkoluuloja uransa aikana, mutta kunnioitettavan hyvin hän on pärjännyt.[/dropcap]

Olen myös kuullut, että hänen vaateidensa laatu on aivan priimaa  ja vaatteiden leikkaukset ovat aivan viimeisen päälle. Tosin hänen vaatteensa eivät ole sieltä halvimmasta päästä, joten silloin kaiken on oltava just, eikä melkein. Vaatteiden leikkaus on kyllä niin tärkeä asia istuvuuden kannalta. Huomasin tämän kun ostin Firenzestä Pradan mustan bleiserin. Bleiserin leikkaus oli niin täydellinen, että tuntui kuin vaate olisi ommeltu päälleni. Toivottavasti saan pian asukuvia tänne blogin puolelle tästä bleiseristä!

Hyvää illanjatkoa kaikille!

 

I absolutely love Victoria Beckham’s Pre-Fall 2015 collection. There was a few looks that I thought were pure perfection. I think it’s so absurd that I was a fan of this woman during her Spice Girls years and I’m still a fan. Only now for her fashion. I have to applaud her for overcoming a lot of prejudice in the beginning of her career, because she’s done an impressive job with her label.

I’ve also heard her clothes at top quality and the cuts are genius. Obviously this should be a given considering how expensive her clothes are, but unfortunately this is not the case for all luxury brands. In Florence I bought a black blazer from Prada and when I put that blazer on, I understood what a good cut means. This blazer feels like it was done for me. The fit is that perfect. I’m hoping to get some outfit pics with this blazer soon!

Enjoy the rest of your evening everyone!

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *