Screen Shot 2015-05-18 at 15.34.28

 

Ei, nämä kuvat eivät ole meidän tulevasta asunnostamme. Me muutamme kerrostaloon keskustaan, joten omakotitaloon muutto on vielä aika kaukainen ajatus. Me molemmat kyllä haaveilemme jossain vaiheessa asuvamme (ehkä jopa rakentavamme) talon keskustan ulkopuolelle, mutta siihen on vielä aikaa. Tässä elämäntilanteessa kun tuntuu siltä, että monen vuoden suunnitelmia on ihan turha edes yrittää tehdä. Vuoden päästä me voimme olla jo ihan muualla.

Vaikka emme ole rakentamassa taloa vielä pitkään aikaan (jos koskaan), niin aina voi kypsytellä ajatuksia siitä minkälaisen asunnon rakentaisimme. Nyt kun sisustus on aiheena ajankohtainen, niin sitä tulee luonnollisesti selailtua monia kuvia asunnoista ja sisustuksesta.

Onneksi meillä molemmilla on hyvin samanlainen tyyli mitä tulee arkkitehtuuriin ja sisustukseen. Me kummatkin tykkäämme todella modernista arkkitehtuurista ja lasi on yksi lempielementteistämme. Valoa tulviva asunto olisi meidän mieleemme.

Tuleva kotimme on siis kerrostalossa ja neliöitä on reilut 80. Meidän suurin haasteemme tulee varmasti olemaan se, että asunnosta ei tule liian kylmän oloinen. Tosin asunnossa on kaunis vanha puulattia, joka tuo kivasti lämpöä vaikka sisutus olisi muuten moderni ja pelkistetty. Pienet määrät mustaa on myös hyvä tapa tuoda kodikkuutta valkoiseen tilaan. Näissä alemmissa kuvissa tapahtuu ehkä jopa liikaa omasta mielestäni koska rakastan väljyyttä, mutta esimerkiksi nuo mustat kehykset sopivat mainiosti muuten niin värittömään tilaan.

En ole itseasiassa ikinä vielä käynyt tulevassa asunnossamme, mutta kuvien puolesta olen hyväksynyt sen täysin. Tosin tuntuu hankalalta alkaa miettimään sisustusta ennen kuin olen nähnyt tilan livenä. Nyt siis suunnitelmat ovat käynnistyneet rauhallisesti ja ensi kuussa pääsen sitten kunnolla työntouhuun.

P.S. Olen täydellinen puksipuu-hullu, joten tuon oikeanpuoleisen talon piha olisi unelmani!

 

Now that I’m moving soon, I’ve been focusing very much on interior design as we need to furnish and decorate our new home. Our new home will be in an apartment building in the city center, but I have also looked at houses for inspiration. We will probably not live in a house for next few years (if ever), but if we were to build a house, it would be something like the pictures above. Very modern, huge windows and minimalistic.

Luckily we both have a very similar taste when it comes to architecture and design, which will make it easier for us to furnish our new home. We both love space and not having too many things around us, which is why we’ll keep our home simple and clean. To be honest, I have never seen our new apartment (only in pictures), which is why I’m having a hard time visualizing everything. That’s the reason why I’ve taken it easy so far, but luckily in a few weeks I’m there and can start planning everything full-force. I’m looking forward to that!

P.S.  I’m crazy for buxus plants, which is why the yard in the top right picture would be my dream come true!

 

Screen Shot 2015-05-17 at 18.35.51

*Images; Pinterest.

You May Also Like

2 comments

Reply

Noi ylimmät kuvat on täydellisiä! Me rakennetaan parhaillaan jo toista taloa, mutta vieläkin piti hyväksyä paljon kompromisseja, ei vaan varallisuus ja pieni tontti anna periksi kaikille haaveille.. ehkä sit seuraavaan taloon enemmän tuota tyyliä! Mut valoa ja ikkunoita, niitä tulee tähänkin taloon 😉 Kivaa jos postaat sisustusjuttuja, kun ne tosiaan on itselläkin nyt ajankohtaisia.

Reply

Eikö? 🙂 Tsemppiä toiseen talo-projektiinne! Varmasti jo hieman helpompaa kun on jo toinen talo kyseessä?

Jep, siinä vaiheessa jos me joskus alettaisiin rakentamaan niin uskon, että jouduttaisiin monesta asiasta luopumaan jo ihan hinnan takia, mutta isot ikkunat on ehdottomasti se yksi tärkeimmistä elementeistä. Uskon, että aika monella on juuri se sama toive 🙂

Sisutusaiheisia postauksia tulee varmasti nyt enemmän kun aihe on niin ajankohtainen! Saa myös nähdä jos julkaisen jossain vaiheessa sitten kuvia uudesta asunnosta.

Tsemppiä vielä teidän projektiinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *