grey-vest-outfit-style-plaza-7

 

En malta odottaa, että pääsen Suomeen joulunviettoon. Tuntuu, että loppuvuodesta olo on aina sen verran uupunut, että lepo joulun alla tekee enemmän, kuin hyvää. Päässä on pyörinyt muutenkin miljoona asiaa ja stressitaso on ajoittain noussut korkealle, joten joulun lomat tulevat kyllä tarpeeseen. Jouluinen Helsinki on muutenkin niin kaunis kohde, että ihanaa, kun koti on juuri siellä. Ja huomasin muuten eilen, että Jouluradio on taas toiminnassa. Onneksi sitä voi kuunnella netin välitykselläkin, joten se on soinut eilisestä asti lähestulkoon taukoamatta meidän huushollissa. Tässä asussa kuljin vielä viime viikolla, mutta nyt ilmat ovat sen verran viileät, että ilman päällystakkia ei enää pärjää. Talvi on siis vihdoin saapunut Orléansiin!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

I can’t wait to go back home for Christmas. The last weeks of the year are always tough and I’m definitely waiting for the holidays. Sauna, good food, family, Christmas decorations… Can’t wait. Helsinki is also the perfect winter city with all the Christmas lights and if we even get some snow, then it would be perfect. If you love Christmas songs, then check this Finnish radio channel called Jouluradio. They play Finnish and International songs until end of the year. And don’t worry, there is very little (almost no) talking, so just music for this holiday season.

Have a great weekend everyone!

 

grey-vest-outfit-style-plaza-11grey-vest-outfit-style-plaza-10

grey-vest-outfit-style-plaza-9 Photos: Thomas D.

Vest / Andiata* (similar here*)

Knit / Andiata* (similar here*)

Leather pants / H&M (similar here*)

Boots / & Other Stories

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Hei kiitos jouluradion vinkkauksesta! En olekaan aiemmin kuullut sellaisesta ja nyt kun testikuuntelin niin varmasti soi tästä lähin päivittäin meilläkin 🙂 Ihanaa joulun odotusta sinne!

Reply

Ole hyvä, kiva, että vinkistä oli hyötyä! 🙂 Ja sieltä sivun vasemmasta yläkulmasta löytyy “sisarkanavia”, eli fiiliksen mukaan voi kuunnella mm. “kauneimpia joululauluja” tai “jazz joulu”-kanavia. Ihanaa viikonloppua!

Reply

I need a vest like that one, thanks for the inspo! 🙂
Also, looking fw to have you back in Helsinki and see you again!

https://lartoffashion.com/5-for-friday-13/

Reply

Glad you liked the outfit! 🙂 I’m so happy to come, I just love Helsinki. Enjoy your weekend dear and see you soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *