madara24hsale5*Yhteistyössä Mádaran kanssa.

Minulla on jälleen ilo ilmoittaa, että Mádaran suosittu 24h ostostapahtuma käynnistyy taas ensi viikon tiistaina, eli 6.päivä lokakuuta. Silloin kaikki tuotteet ovat -40% alennuksessa, joten se on oiva hetki tilata taas kaapit täyteen Mádaran tuotteita.

Mádara on yksi kosmetiikkasuosikeistani ja olen käyttänyt merkin tuotteita jo kauan. Viimeisin ihastukseni on ollut AHA – kuorintanaamio ja kirjoitinkin siitä tässä vanhemmassa postauksessa.

 

madara24hsale3
Olen myös suuri kasvoöljyjen ystävä ja kokeilin hiljattain Mádaran Radiant Energy-kasvoöljyä. Ihoni on ollut todella väsyneen ja elottoman näköinen nämä viimeiset viikot (kiitos stressin ja unenpuutteen), joten toivoin, että tämä kasvoöljy auttaisi tilannetta. Olen käyttänyt tuotetta vasta reilun viikon, mutta huomaan jo nyt, että ihoni sävy näyttää terveemmältä ja tuntuu kosteutetummalta. Meikkaaminenkin on miellyttävämpää kun ihoa on pehmeämpi. Olen siis ollut todella tyytyväinen tähän kasvoöljyyn ja voin suositella sitä myös muille. Jos teillä on ihon kanssa samoja ongelmia kuin minulla, niin tässä loistava tuote palauttamaan terveen hehkun ihollenne!

Mádaran muut suosikkini ovat nämä tuotteet;

 

madara24hsale4

 

Täytyy vielä vinkata äitini suurimmasta suosikista, sillä hän vannoo tämän Pihlaja DD-voiteen nimeen. Kuulemma ihan mahtava yleisvoide mihin tahansa tilanteeseen. Tämän tuotteen kiikutan omaan ostoskoriini tiistaina! Tässä vielä tiivistelmä tuosta 24h ostospäivästä.

 

Kampanjapäivä on tiistai 6.10 klo 0:00-24:00
Ale –40% koko valikoimasta
Yli 50 € ostoksista ilmaiset postikulut
Yli 60 € ostoksista lahjaksi täysikokoinen Misellivesi (100 ml)

www.madaracosmetics.fi

Happy shopping!

You May Also Like

4 comments

Reply

Voi harmin harmi. Tuo tarjous on voimassa vain Madaran Suomi-suvuilla, eli ulkosuomalainen joutuu nuolemaan näppejään. Enkä halua tilata tuotteita nyt, koska menen Suomeen vasta joulun välipäivinä

Reply

Olen huomannut, että Mádaran kansainvälisessä nettikaupassa on näitä alennusmyyntejä aina ajoittain, joten ensi kerralla vinkkaan myös siitä täällä! Itse tilaan tällä kertaa paketin vanhemmilleni koska olen menossa käymään Suomessa sopivasti kuun lopussa. Mutta ymmärrän, että jouluun asti paketin odottaminen on ehkä turhan pitkän aika. Ellei joku voi sitä sitten postittaa siitä edelleen kotiisi?

Hyvää viikonloppua! 🙂

Reply

Mua olisi kiinnostanut just tuo öljy, jota sä käytät. Mun iho on muuttunut ihan korpuksi viime viikkojen aikana kun yöllä lämpötila on laskenut lähelle nollaa. Siksi kaipaisin lisäkosteutusta just nyt 🙂 Pitää miettiä, jos vanhemmat lähettäisivät paketin mulle.

Kivaa viikonloppua! 🙂

Reply

Suosittelen, ihan mahtava tuote! Se on normaalihintaisena aika tyyris, joten -40% prosenttia hinnasta on jo todella hyvä alennus 🙂

Kiitos ja samaa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *