[videos file=”https://www.youtube.com/watch?v=gr_eTRICfZY” width=”690″ height=””][/videos]

 

[dropcap custom_class=”normal”]Tänään me lähdemme ystäväpariskuntamme kanssa huristelemaan kohti Deauvillea. Viikonloppu menee siis rannikolla ja odotan innolla tämän kaupungin näkemistä! Poikaystäväni on käynyt siellä monesti ja sanoi, että tulen varmasti ihastumaan siihen. Ainoa asia mitä kaupungista tiedän on se, että Coco Chanel avasi sinne vuonna 1913 ensimmäisen putiikkinsa, joka keskittyi hattujen lisäksi myös vaatteisiin. Vaikuttaa siis lupaavalta, heh.[/dropcap]

Hyvät viikonloput kaikille!

 

Today we are heading to Deauville with our friends. It’s my first time there, but knowing that Coco Chanel loved it, it cannot be nothing but beautiful right?

Enjoy your weekend everyone!

You May Also Like

4 comments

Reply

I love that short film, I have actually never seen it before, thanks for sharing it! Have a wonderful time in Deauville

Reply

Thank you Caro and I hope you enjoy your weekend as well! 🙂

Reply

Kuulostaa ihanalta viikonloppusuunnitelmalta! 🙂 Kävin ensimmäistä kertaa Deauvillessa pari kuukautta takaperin ja oikein charmanttinen kaupunki. Olisin samalla reissulla halunut käydät Étretat nimisessä paikassa, mutta ajanpuutteen vuoksi se jäi näkemättä. Ainakin kuvissa kyseinen paikka näyttää vaikuttavalta ja vain tunnin ajomatkan päässä Deauvillesta. Ajoimme kuitenkin viereiseen Honfleurin kaupunkiin/kylään lounaalle, joka osoittautui hyväksi vedoksi suloisuutensa vuoksi.

Eli jos suinkin on aikaa kierrellä lähikyliä niin suosittelen lämpimästi niihin tutustumista! Oikein rentouttavaa viikonloppua Normandiaan! 🙂

Reply

Meillä on onneksi auto matkassa ja toiveena on ajella ympäriinsä ja nähdä vähän muutakin kuin pelkkä Deauville! Poikaystäväni kertoi, että ne lähialueet on myös hyvin kauniita, joten toivottavasti ehditään nähdä mahdollisimman monia paikkoja 🙂 Laitetaan korvan taakse se Étretat (näyttääpä kauniilta kuvien perusteella), joten kiitos vinkistä!

Kiitos Christine ja hyvää viikonloppua myös sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *