mf2

 

Asuntomme on taas hieman valmiimpi, sillä viime viikolla saimme keittiön baarituolit. Meiltä puuttuu vielä ruokapöytä, joten nyt voimme syödä sentään keittiön baaritiskillä. Päädyimme ostamaan Kartelling One More-tuolit ja ne sopivat tänne hyvin.

Sohvan lisäksi olohuoneesta löytyy nyt kahvipöytä ja TV-taso. Ruokapöytä on tilattu, mutta se toimitetaan vasta ensi viikolla. Nyt kaikki suurimmat hankinnat on tehty ja seuraavaksi keskitytään niihin pienempiin ykistyiskohtiin. Se vihertaulu on edelleen haaveissa, joten toivottavasti saadaan se pian tilaukseen.

Valaisimien suhteen on ollut niin vaikea tehdä päätöksiä, että päätimme asentaa olohuoneeseen mahdollisimman huomaamattomat kattovalaisimet siksi aikaa kunnes löydämme paremman vaihtoehdon. Voi kun tänne olisi aikoinaan asennettu spotit remontin yhteydessä…

Eteiseen olemme tilanneet kenkäkaapin ja peilin. Ranskassa on muuten todella normaalia kävellä ulkokengät jalassa sisällä ja itse en voi sietää tätä tapaa. Sanoinkin poikaystävälleni, että jos meille tulee vaalea matto niin kukaan ei kävele kengillä sisällä. Saa nähdä jos tämä tapa on iskostunut niin syvälle ranskalaisten päähän, että siitä on mahdotonta luopua. Vai pitäisikö laittaa etuovelle hienovarainen lappu…please remove your shoes before entering, heh?

Tämä asunto alkaa siis hiljaalleen näyttää kodiltamme! Yksi asia mistä kumpikaan meistä ei kyllä ole innostunut on nuo kuvassa näkyvät puiset hyllyt, mutta niille ei nyt mahda mitään…

 

Our new apartment is now a bit more ready as last week we got the bar stools for the kitchen. We are still missing a dining table so at least now we can eat in the kitchen. We decided on Kartell’s One More-stools and they were the perfect choice.

Besides this white Ikea Söderhamn couch, we now have a coffee table and a TV-stand in the living room. We did order the dining table, but we’ll get it next week. Now all the big furniture is bought and we can start focusing on the small touches.

Slowly, but surely this apartment is starting to look like our home!

You May Also Like

4 comments

Reply

Näyttää ihanalta! 🙂 Ihan varmasti kotinne tulee olemaan kaunis ja viihtyisä! <3

P, C & C

Reply

Kiitos! 🙂 Toivotaan parasta 😉

Reply

Kaunis koti teillä!

Voisiko noiden puisten hyllyjen tilalle teettää samankokoiset lasilevyt hyllyiksi? Sillä saisi varmaankin hyllyn ilmettä muutettua ja kevennettyä melkoisesti.

Reply

Kiitos Kristina! Me mietittiin samaa, mutta sitten kelattiin, että meillä on niin paljon lasia, että onko se sitten liikaa? Nuo levyt saa kyllä tosta pois, mutta sitten ei oikein keksitä mitä siihen tilalle tulisi…

No onneksi näitä ehditään pohtia myöhemmin ja kun saadaan kämppää vielä vähän valmiimmaksi niin teen kunnollisen asuntopostauksen. Teidänkin kautta saa niin hyviä vinkkejä, että ehkä luotan vaan teidän apuun 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *