ff2

 

Tilasin nämä Flattered Flats-merkkiset balleriinat kokeiluun Nathalie Schutermanin verkkokaupasta ja ne tulivatkin ennätysnopeasti perille. Puntaroin, että satsaanko Dualitin leivänpaahtimeen vai nähin kenkiin ja noh – päädyin kenkiin.

Ja onneksi valitsin nämä, sillä ne on vielä paremmat livenä ja istuvuus ihan täydellinen kapeaan jalkaani. Kengät tuntuvat muutenkin tukevilta ja laadukkailta. Nappiostos siis! Huomasin, että merkin oman nettikaupan kautta toimitus Suomeen on ilmainen, eli tilaus kannattaa tehdä sitä kautta kaikille teille kotimaassa asuville.

Kyseisellä merkillä on muuten harvinaisen onnistunut leopardikuosi, eli jos leoballeriinat ovat vielä hakusessa niin kannattaa klikata itsensä Flattered Flatsin verkkokauppaan.

 

I had to order these ballerina flats from Flattered Flats and they arrived quickly. I was contemplating on whether to get a Dualit toaster or these shoes, but in the end, fashion won. I’m glad it did, because these are indeed the perfect flats. They are even better than I thought and very comfortable.

This brand also carries a leopard print ballerina and the print is close to perfection. I find it super hard to find a good leaoprd print, but they got it right. So in case you are looking for leo flats, this one is a great option!

You May Also Like

8 comments

Reply

Oi miten kauniit, klassisen yksinkertaiset ja siksi juuri niin ihanat. Hyvin istuvat kengät ovat hkyllä aina panostuksen arvoiset.

Reply

Nämä on kyllä ihanat! 🙂

Reply

” Ja onneksi valitsin nämä, sillä ne on vielä paremmat livenä ja istuvuus ihan täydellinen kapeaan jalkaani. ” 😀 😀 onneksi, sillä leivänpaahdin ei olisi ehkä istunut jalkaan yhtä hyvin ? 😀 Ihana olet 🙂

Reply

Haha, apua! Kuullostanpa fiksulta…Dualitin leivänpaahdin ei ehkä näyttäisi ihan niin hyvältä mun jaloissa 😉

Reply

Hih, älä nyt, Mä olisin tehnyt ihan samoin, kyllähän nää kivemmat on ku joku leivänpaahdin 🙂

Reply

Heh, no on todellakin! Mä luulen kyllä, että siinä vaiheessa kun saan pakasteen täyteen ruisleipää niin sitä paahdinta tulee ikävä, mutta se on sen ajan murhe 😉

Reply

Hei,
olipa päässyt melkein unohtumaan tuo Schutermanin nettikauppa! Hyvä muistutus.

Sellaista olisin vielä kysynyt, että mitä kokoa uusi Uniglon valkoinen pellavapaitasi on? Haaveilen samalaisesta. Mietin vain että onko koko normaali – yleensä olen ainakin Uniglon silkkipaidoissa kokoa S. Se on kokoni muutenkin. Nyt nettikaupassa moittivat paitaa pieneksi kooltaan.

Mukavaa viikon jatkoa!

Reply

Hei Mimi,

Omani on kokoa M ja se on täydellinen. Pohdin S:n ja M:n välillä, mutta onneksi päädyin suurempaan kokoon. Suosittelen siis sinua ottamaan yhden koon isomman kuin normaalisti 🙂

Kiitos ja sitä samaa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *