All images from Style.com

I loved especially Givenchy’s collection for next Fall, but also Akris had some elegant and timeless pieces in their show. Chloé had the feminine and romantic look going on as always and the collection was beautiful. As for Céline, there were pieces I really liked and others that were not for me. But I have to say that black coat on the right is just amazing! Which have been your favorite shows so far?

P.S Elie Saab’s show just finished and I can’t help, but dream about his beautiful flowy evening gowns…

Parin viime päivän aikana on ollut monta mielenkiintoista näytöstä, mutta rakastuin etenkin Givenchyn mallistoon. Kyllä Riccardo Tisci vaan osaa! Chloén mallisto oli naisellinen ja romanttinen kuten aina. Myös Akris:n näytös lukeutui yhdeksi suosikiksi vaatteiden tyylikkyyden ja yksinkertaisuuden ansiosta. Célineltä löytyi muutama helmi vaikka näytös ei ollut lempparini. Täytyy kyllä sanoa, että tuo musta takki ylläolevassa kuvassa on ihan mielettömän kaunis sulkineen. Sen kun saisi ensi syksyllä pukea päälleen…Mitkä on ollut teidän suosikki näytökset tähän asti?

P.S Elie Saabin näytös päättyi juuri ja hänen iltapukunsa on vaan niin kauniita…

P.S.S.  Lisäsin muutamia juttuja huuto.nettiin ja niihin pääse tästä! Myynnissä mm. Isabel Marant pour H&M bleiseri, Liu Jo:n biker bootsit, French Solen leoballeriinat ja paljon muuta…

You May Also Like

2 comments

Reply

Givenchy on aina paras <3

Reply

Etenkin tämä mallisto oli jotenkin super upea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *