075_9349

 

Olen päättänyt jäädä viikon lomalle ja kieltänyt itseltäni blogin päivityksen täksi ajaksi. Oli työ sitten kuinka nautinnollista tahansa niin joskus pieni ero ja välimatka tekee pelkästään hyvää. Yritän olla mahdollisimman vähän koneella ylipäätänsä ja elää hetkessä ilman stressiä siitä, että jokainen asu ja kokemus pitäisi tallentaa kameran linssin läpi. Tekee varmasti erittäin hyvää!

Kuullaan siis taas ensi viikolla. Ihanaa kesää kaikille!

 

I decided to take a week of vacation, meaning that my next post will be up next week. No matter how much I enjoy working on this blog, taking some time off will only be beneficial. In fact, I’ll try to be as little on my computer as possible to get a complete break from everything. I think it’s good sometimes to live 100% in the moment without having to stress about getting it on camera. 

So I’ll talk to you again next week and meanwhile, take care and enjoy the summer!

You May Also Like

10 comments

Reply

I hope you’ll have a nice time off of your computer. Sometimes thats so necessary, so I hope you will be able to relax and not think about all of the internet during that time!

Reply

Thank you Caro! Yeah, it’s so important to spend time away from the computer as most days I spend hours on it. Now I just came to check the comments and wish you a great week, but then I’m off 😉 Enjoy your summer!

Reply

Asennetta! Kiva asukokonaisuus ja ilme kruunaa koko kuvan! 😀

Joskus se pääkoppa tarvii sitä lepoa, sitä omaa aikaa.. Siksi meikäläinenkin karkaa viikon päästä hetkeksi pois kaikesta hälinästä ja stressistä. Suosittelen kaikille muillekin.. Mukavaa lomaa!

Reply

Heh, kiitos Camilla! Tämä on se “real me” 😉 Kyllä, sitä juuri. Välillä on pakko irtautua siitä arjesta ja arki mulle on paljon koneella oloa. Nyt siihen tulee siis pieni paussi mikä on todella tarpeen! Olen lukenut sun lomasuunnitelmista ja kuullostaa kyllä erittäin hyvältä. Nauti siis täysillä!

Reply

Hyvä päätös ! itse olin 10 päivää reissussa ja kävin kyllä koneella satunnaisesti tsekkaamassa meilit mutta muuten olinkin ilman konetta koko ajan, oli oikein rentouttavaa ! Kesää meille ei suomeen tänä kesänä tullutkaan, mutta onhan tämä lomailu muuten mukavaa 🙂

Reply

Oh, varmasti oli ihanaa! 🙂 Mullakin on vain tarkoitus käydä lukemassa tärkeimmät mailit ja uutiset, mutta muuten pysytellä koneesta erossa. Can’t wait!

Reply

Hyvaa lomaa! En tieda jaksatko tulla hetkeen saatamaan mitaan tanne blogiin, mutta halusin vaan tiedottaa etta naen sun blogista vaan aina etusivun ja ne pari postausta jotka silla on. Kun klikkaa “older entries” (ainoa linkki sivun alareunassa) niin blogi hyppaa kesakuun 19- postaukseen. Luen safarilla ja mulla on ollut tama ongelma hetkellisesti ennenkin. Ehdin tanne vain sunnuntaisin vapaapaivanani joten moni postaus menee sivusuun kun en ehdi niita lukea reaaliajassa! Tama ongelma on nyt ollut viimeiset pari viikkoa (?) ja harmittaa kun en millaan jaksaisi tulla tanne aina vaan klikatakseni friday tunes-postaukseen kesakuulta. Nauti lomastasi ja elavasta elamasta 🙂

Reply

No niin, saikahti vissiin systeemi mun kommentointia silla nyt toimii! 🙂

Reply

Siis toi ongelma ajaa mut hulluksi! Eri ihmisillä on se ongelma eri aikaan, joten ihan mahdoton korjata jos itse näen postaukset ihan normaalisti. Syyskuussa täytyy tehdä ihan koko sivun vaihto koska tämä ei nyt kyllä toimi näin :/ Hyvä, että alkoi kuitenkin pelittää! Jos vielä pelittäisi muutaman viikon ja siiten pääsen vaihtamaan/muokkamaan koko sivuston..

Reply

Mutta siis iso kiitos kun kerroit tosta ongelmasta! Itse kun en sitä omalta koneelta huomaa niin hyvä tietää, että se on edelleen olemassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *