trec7

 

Kukkuu, onkohan täällä enää ketään? Lomani on nyt vietetty ja tekipä hyvää ottaa vähän omaa aikaa. Tämä lyhyt irtotto tuli hyvään saumaan, sillä olen nyt käymässä Suomessa ja viime viikolla sain vietettyä laatuaikaa niin ystävien kuin perheenikin kanssa. Olen muuten nauttinut näistä Suomen ilmoista vaikka se voikin kuullostaa hullulta teidän korvaanne. Raikas ilma tuntuu niin ihanalta niiden Ranskan helteiden jälkeen. Onneksi se pahin kuumuus kesti vain pari viikkoa, mutta sen jälkeen osaa kyllä arvostaa tätä viileämpääkin ilmaa. Ja olenko aivan sekaisin jos sanon, että itseäni ei haittaa ollenkaan pitää kevyttoppista päällä kesällä, heh? Vaikka viileä ilma ei itseäni haittaa niin sade ei kyllä nappaa sitten mitenkään. Toivotaan siis, että nyt elokuussa saisitte nauttia aurinkoisista päivistä vaikka lämpötilat eivät yltäisikään sinne hellelukemiin.

Tämä lomaltapaluuni sujuu onneksi hieman helpommin, sillä varastossa on asukuvia kotoa, eli Orléansista. Oli muuten ensimmäinen kerta viiteen vuoteen (eli siitä asti kun olen ulkomailla asunut) kun tuntui, että koti on oikeasti siellä ja Suomessa olen vain vierailemassa. Aikaisemmin kun olen puhunut kodista olen tarkoittanut Suomen-kotia, mutta nyt oma kotini on Orléansissa. Se on ihana oivallus.

Tämä trenssi on yksi vaatekaappini käytetyimmistä vaatteista ja vyötä vaihtamalla siihen saa ihan erilaisen ilmeen.Kiinni napitettuna tämä menisi takkimekostakin! Tuntuu hassulta ajatella, että yksi vaatekaappini käytetyimmistä vaatteista on sellainen minkä meinasin aluksi palauttaa. Tilasin sen netin välityksellä enkä ihan heti ihastunut siihen. Jostain kumman syystä pidin sen siitä huolimatta ja onneksi niin, sillä käyttöaikaa se on saanut niin roimasti.

Miten teidän kesä on sujunut?

 

Knock, knock…is anybody there? My week long vacation is over and it’s time to get back to business! It was so relaxing not having to think about work and actually I didn’t even update my social media at all, which was great as well. I timed this holiday so that I could enjoy my friends and familys company as I came to Finland last week. Felt so good to be 100% present. The Finnish weather has been everything but summery, but you know what, I really don’t mind at all. After the heat in France, I’m actually enjoying the cooler weather. Call me crazy, but I don’t mind wearing jackets even during summer!

Thankfully I have a few outfit pictures in store (taken in Orléans), which means I can ease back to blogging softly. I also had a revelation last week about how I’m actually thinking about our apartment in Orléans as my home and here I’m just visiting. That hasn’t happened during the years I’ve been living in France. I guess it’s a good sign? 

This trench coat is one of the most used items in my closet and just by changing the belt, I can spice it up a bit. I guess it would also work as a coat-dress if I button it up and keep the belt?

How are you guys? Hope you’ve enjoyed the summer!

 

trec15

trec14

trec12

Trench / Zara

Tank top / Uniqlo

Shorts / H&M

Heels / Zara

Belt / & Other Stories

Bracelets / Saint Laurent and & Other Stories

Sunnies / Ray Ban

You May Also Like

8 comments

Reply

Yeah, welcome back. Having a little break off of the internet is such a good idea sometimes. Loving the outift and the pcitures look gorgeous!

Reply

Thank you Caro! Oh yes, it was so relaxing to stay away from computers and phones as much as I did. The week actually felt very long this way! 🙂

Reply

You look absolutely fantastic in this minimalistic outfit. Glad that you’re back from the vacation, I’ve been missing your posts. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali! That’s nice of you to say 🙂

Reply

Jolie veste!

Reply

Merci!

Reply

Upeat asukuvat taas kerran! Kiva, että olet taas maisemissa ja tunnet Orleansin kodiksesi. Ympärivuotisesta helteestä on yllin kyllin kokemusta ja enkä sitä niinkään kaipaa, mutta sellaista suomalaista kesää, johon ei kuulu jatkuva kylmä tuuli ja ilmaa kylmentävät vesisateet. Elokuu alkoi onneksi ihan kivassa säässä ja ehkä ensi kesänä taas enemmänkin hivenen lämpöisempää.

Reply

Kiitos Mari! 🙂 On kyllä ihanaa kun niin monen ulkomailla asutun vuoden jälkeen vihdoin tuntuu, että on oikea koti. Joo, vesisateet ja kylmä tuuli ei kuulu minunkaan ideaali kesäilmaan, mutta se on nyt koettu, että liian kuuma ilma on sitäkin pahempi. Ainakin kun kotona ei ole ilmastointia. Muuten senkin ehkä vielä kestäisi! Nyt tällä viikolla on vihdoin kesäisempää täällä Suomessa ja mikä tärkeintä-ei sateita (ainakaan vielä). Nautitaan siis näistä aurinkoisista ilmoista! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *