bob

 

Tässä se nyt olisi – uusi leikkaukseni! Sedin on kyllä niin taitava, että hänelle uskaltaa antaa täysin vapaat kädet. Malli on ihan kunnon polkka, eli hiuksista leikattiin varmaan yli puolet pois. Hiukset on myös sen verran lyhyet, että vaikka ne siitä kasvavat nopeastikin niin malli toimii silti edelleen. Sen verran karvoin käyn kampaajalla, että mallin ja värin on tosiaan toimittava pitkään sellaisenaan.

Olen kyllä todella tyytyväinen tähän lopputulokseen! Mitä mieltä te olette tästä huomattavasti lyhyemmästä mallista?

P.S. Pahoittelut tästä rakeisesta kuvasta. Poikaystäväni saapui vasta eileen myöhään Suomeen, joten minun täytyi tyytyä tähän itse otettuun puhelinkamerakuvaan. Toivottavasti ensi viikolla saisin julkaistua asukuvia uuden hiusmallin kera!

P.S. Sain eilen vielä lisättyä viimeisiä juttuja huuto.nettiin, joten kannattaa tarkistaa kohteet tästä!

 

Here it is, my new haircut! My hairdresser is so good that I always let him do whatever he thinks works best. I love the cut and color and it feels so weird now that half of my hair is missing. It’s a good feeling though! He cut my hair quite short so there’s room for some growth. In a few months it will look more like a long bob, but I’ll enjoy this shorter version now!

What do you think of this bob cut?

P.S. Sorry for the poor quality image. My boyfriend arrived late last night, so I decided to publish a phone selfie just so you get to see the result before next week. Hopefully we’ll have time to shoot some pics so you’ll see the bob in action!

You May Also Like

12 comments

Reply

Aivan ihanat hiukset! Minulla sama malli mutta pidempi ja just nyt mietin, että ehkä menen myös leikkaamaan lyhkäisemmäksi. Aurinkoista vkl!

Reply

Kiitos! Nämä tuntuu nyt todella lyhyiltä, mutta tykkään kovasti. Ja mikä tärkeintä omalla kohdallani; ei vaadi hirveesti työtä. Kunhan puhtaat ja suorat niin tämä malli toimii. Kiitos ja sitä samaa sinne! 🙂

Reply

LOVE IT!! It suits you perfectly and gives your face a whole new “look”! 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali, I love it as well! Enjoy your weekend 🙂

Reply

Tällainen skarppi polkka miellyttää kyllä mun silmää kovasti. Itsekin olen miettinyt polkan leikkuuta pitkään, ja ehkä tämä sun postaus oli se pieni rohkaisu, mikä kampaajan varaamiseksi tarvittiin 😉

Polkka pukee mielestäni asua kuin asua, ja sullakin on pitkä, hoikka kaula, jolloin polkka tuo senkin piirteen kauniisti esiin.

Aurinkoista viikonloppua! xx

http://arcticvanilla.com/

Reply

Go for it! Hiukset kuitenkin aina kasvaa takaisin, joten mitään peruuttamatonta ei tapahdu 🙂 Ja vaihtelu aina virkistää!

Joo, ihan totta. Polkka näyttää hyvältä minkä tahansa asun kanssa ja etenkin takkien kanssa on jotenkin tosi tyylikäs.

Kiitos ja sitä samaa! 🙂

Reply

Sopii sulle täydellisesti ! 🙂 Onko edestä pidempi kuin takaa ?

Reply

Kiitti Henna! 🙂 Jep, se pitenee hieman eteenpäin! Sedin leikkasi sen todella hyvin, eli se istuu ja liikkuu tosi kauniisti.

Reply

Upea kaunotar ja ihanat on uudet hiukset! Kuten IG:ssä jo kommentoinkin, en malta odottaa omaa kampaajaa! Pitkät hiukset tuntuu vaan super raskailta ja ihana päästä niistä eroon ;))

Mukavaa viikonloppua!

Reply

Kiitos Elina! Kampaajakäynti virkistää niin paljon, eli en yhtään ihmettele, että odotat jo innolla omaasi 🙂 Syksy on myös hyvä aika raikastaa lookia!

Kiitos ja sitä samaa! 🙂

Reply

Ihan super hyvä tukka 🙂

Reply

Kiitos! Sedin kyllä osaa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *