x Huomaan, että ihoni rakastaa kasvoöljyjä ympäri vuoden, mutta nyt kesällä niillä on saanut kasvoille ekstrahehkua. Helteisellä ilmalla oikeastaan pelkkä öljy riittää kosteuttamaan ihoa ja suosikkini on ollut blogin kautta saamani Kora Organics-sarjan Noni Glow Facial*. Se imeytyy hetkessä ja tekee ihosta kauniin hehkuvan! Nyt syksyn lähestyessä ja ilmojen viiletessä lisään ihonhoitorutiiniin myös kosteusvoiteen jonka levitän kasvoöljyn jälkeen. Tällä yhdistelmällä ihoni on pysynyt kunnossa, oli ilmassa sitten pakkasta tai plusasteita.

x Tiedättekin, etten varsinaisesti ota aurinkoa, joten olen saman värinen kesät-talvet (eli lähes valkoinen). Käytän kesällä kuitenkin itseruskettavia, kun haluan pientä väriä pintaan. Parhaat itseruskettavat löytyvät St. Tropezilta ja heidän klassikko Bronzing Mousse*, on ollut ihan huippu. Sillä saa tasaisen ja kauniin sävyn ja se kestää melkein viikon, kun muistaa kosteuttaa ihoa hyvin. Ihan paras tuote ja ensimmäinen itseruskettava vartalolle, joka mielestäni toimii juuri kuten itseruskettavan kuuluukin! Kasvoille käytän saman merkin kasvovoidetta*.

x Vaaleat hiukseni kellastuvat auringossa ja aina kesän jälkeen huomaan, että väri ei välttämättä ole enää kovin imarteleva. Kotoa löytyy hopeashampoo sekä sävyte, joka poistaa keltaisuutta ja taittaa hiusten sävyn kylmemmän vaaleaksi. Nämä tuotteet pidentävät kampaajakäyntejä sopivasti ja sitten myöhemmin syksyllä voi käydä tasoittamassa latvoja.

x Sisleyltä löytyy mielestäni parhaat kasvonaamiot, mutta koska hinnat ovat sen verran suolaiset, suosin muita edullisempia merkkejä. Kesän lopussa kirkastavat naamiot ovat helpoin keino tuoda eloa kasvoille. Kaksi hyväksi havaittua naamiota ovat Lumenen uusi Valo-sarjan naamio* ja Originsin Skin Retexturising Mask*. Molemmat ovat ihan loistavia ja tehon todella huomaa!

x Järvivesi kesämökillämme on onneksi todella puhdasta ja olen huomannut, että se tekee niin hyvää iholle ja hiuksille. Tarkoitus on siis nauttia järvivedestä vielä niin kauan, kun vesi on sen lämpöistä, että uskallan hypätä sinne. Toivottavasti siis pitkälle syksyyn asti! Olen kylläkin pahin mitä tulee kylmään veteen menemiseen, joten veikkaan, että heti syyskuussa tulee vastaan pientä kamppailua tämän kanssa…

 

*Mainoslinkkejä.

 Photos/Thomas D.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *