Screen Shot 2015-09-03 at 17.28.46

[spacer]

Hat / Minimum     Coat / Day Birger et Mikkelsen     Boots / Billi Bi

Knit / Closed     Bag / Hermès     Jeans / Levis

 

[dropcap custom_class=”normal”]Ihan vielä ei taida Suomessakaan olla aika näin lämpimälle asulle, mutta itse odotan takki kautta niin malttamattomana, että kokosin tänne hieman syksyisemmän asun. Tuo takki on upea ja jos saisin sen kaappiini, käyttäisin sitä varmasti samantien. Lämpötilasta viis! Täällä Ranskassa aamut ovat oikeastaan jo ihanan viileitä, joten tuntuu, että kohta kunnon takki kauden voikin jo korkata. Alkuun trenssi varmasti riittää, mutta parin kuukauden kuluttua tilanne on varmasti jo toinen.[/dropcap]

Olenko ainut ihminen tällä planeetalla, joka tykkää viileämmästä ilmasta? Välillä tuntuu siltä, heh. Yöt ovat täälläkin jo yllättävän viileitä ja aamulla kun avaa ikkunan niin kylmä ilma iskee kasvoihin. And I love it! Tosin itselläni on vielä vahvasti muistissa ne hirmuhelteet, jotka koettelivat Keski-Eurooppaa kesällä, joten siksi tästä viileämmästä ilmasta osaa nauttia. Voi olla, että joulun tienoilla ääni muuttuu kellossa, mutta toistaiseksi nautin tästä nykyisestä ilmasta täysillä!

Hyvää sunnuntaita kaikille!

 

I guess it’s a little too early to wear such heavy clothing, but how gorgeous is this coat?  I think it’s beautiful! If I had it in my closet I would wear it immediately, only because it’s too perfect to keep hidden away. I’m happy that the evenings are getting chilly and the mornings are actually a bit cold. I love the feeling when opening the windows early in the morning and the cold air hits you in the face. A real wake up!

I’m not sure, but I seem to be the only person who is hoping for colder weather? I guess I still remember a little too well the crazy heat wave and honestly I hope to never experience it again. Or at least not when living in an apartment on the top floor with no air conditioning. So after that, I’ll take the cold weather any day! I’m sure when winter arrives, I’ll be complain that it’s too cold, but for now, the temperature is perfect, which means I’ll enjoy it to the fullest!

Enjoy your Sunday everyone!

[spacer]

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Hyi, en pidä kylmästä. Mutta koska sitä on pakko kestää ja Suomessa ollaan takki päällä suurimman osan vuotta, takkeja saa 😀 omistaa monta. Terveisin: Tänään ostin uuden talvitakin. Pitää olla ajoissa liikkellä, jos löytää kivan.

Reply

Heh, jep – jos jotain hyvää, niin takkeja voi ainakin talvisin käyttää oikein urakalla! Niihin kannattaa silloin satsata (myös määrällisesti ;)). Olet myös ihan oikeassa siinä, että jos löytää hyvän vaihtoehdon niin se kannattaa ostaa heti vaikka mittarissa olisikin vielä reippaasti lämpöasteita 🙂

Rentouttavaa sunnuntaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *