mnm2

 

Keskiviikko taitaa olla monen ranskalaisen koululaisen ja opiskelijan lempipäivä, sillä iltapäivät ovat aina vapaita. Ranskassa jo alakoululaisilla on todella pitkiä päiviä, joten vapaa iltapäivä on harvinaista herkkua. Myös Orléansin yliopistossa on sama homma, joten ehdin onneksi tehdä töitä ja kerrata verbejä ensi viikon kokeeseen. Maanantain ja tiistain pitkien koulupäivien jälkeen lyhyempi päivä tulee tarpeeseen. Tuntuu, että aivot käyvät vieläkin ihan ylikierroksilla. Uskon, että tilanne helpottuu parin viikon päästä kun uusi rytmi ja opiskelu alkavat taas tuntumaan “normaalilta”.

Tällä viikolla yritin vihdoin avata uuden pankkitilin tänne Ranskaan, mutta sain tapaamisen vasta ensi viikolle. Muistan, että ainakin Pariisissa kävelin pankkiin ja tili avattiin samantien. Taitaa Orléansin pankkeihin olla tunkua, heh. Huvitti vielä kun kysyin mahdollisuutta tapaamiseen ensi maananataina ja virkailija tokaisi vain, että he ovat suljettuina aina maanantaisin. Heh, tottakai. Tervetuloa Ranskaan!

 

Turtleneck dresses are very popular this season and as I love turtleneck knits, this trend is made for me. With accessories, it’s easy to make a simple dress look more interesting. I think a belt works well with this outfit. Or what do you think?

I’m happy it’s Wednesday, as today all (?) French students always have the afternoon off. I need to catch up on some work and of course practice my French. I still feel like my brain is burning after hours of French classes, but I think I’ll get used to this new rhythm soon. Or at least I hope so!

Enjoy your day everyone!

 

mnm7mnm16mnm9mnm10mnm6

 

Dress / H&M

Belt / & Other Stories

Bag / Céline

Boots / & Other Stories

 

 

You May Also Like

10 comments

Reply

Oh wow!! You look absolutely stunning in this bodycon dress! Way to go girl! 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali! 🙂

Reply

Ihana mekko, eipä uskoisi, että se on H&M:stä. Ja tuo vyö tuo kyllä hyvää hienostuneisuutta kokonaisuuteen!
– Lilja, http://www.styleinterrupted.blogspot.com

Reply

Mekko on kyllä super hyvä löytö! Kuvista ei sitä näe, mutta mekon tekstuuri on todella kaunis. Myös kankagaspalat on kerrostettu kivasti. Sanoisin siis, että vielä kivempi livenä kuin kuvissa! 🙂

Reply

Heippa pitkästä aikaa ! oli ilman tietsikkaa pari viikkoaja taas pääsen surffailemaan ! Katsoin vanhat postaukset kerralla läpi, ihania asuja kaikki ! Poolojen ystävänä ihastuin tähän mekkoon tosissani, mahtaako olla tämän syksyn mallistoa ? Mäkin aloitin opiskelut kohta kk sitten, sekin on vaikuttanut ettei illalla ole jaksanut surffailla netissä entiseen tapaan 😉 Onnea tentteihin !

Reply

Heippa Henna! Kiva kuulla susta 🙂 Ja kiitos! Ostin tämän keväällä alesta, mutta muistan nähneeni niitä vielä netissä sen jälkeenkin. Vai olisiko se ollut Ranskan H&M:n sivuilla?

I feel you! Hyvä kun jaksan tehdä blogityöt enää koulun jälkeen, joten muu surffailu jää kyllä ihan minimiin täälläkin päässä, heh.

Kiitos Henna ja samaa sinne; tsemppiä opiskeluihin!

Reply

Vau mikä asu ja mitkä kuvat!

Mä taas olin tosi hämmästynyt kun mun kotikaupungissani Suomessa ei ollut pankit lauantaina auki ja arkisinkin ovet sulki jo neljän jälkeen… Ainoa vaihtoehto pankissa käymiseen taitaa siis olla ruokatunnilla?

Oikein paljon tsemppiä ranskan opintoihin (I feel you…), olisi ihana nähdä teitä taas pitkästä aikaa! 🙂

Reply

Kiitos Maija!

Totta, pankit taitavat olla erikoisia oli sitten mikä maa tahansa kyseessä.

Kiitos, tsemppejä kyllä tarvitaan 😉 Ranskankieli ei valitettavasti ole helpoimmasta päästä! Joo, todellakin. Laitan viestiä kun olen/me olemme siellä niin ehdottomasti treffataan!

Reply

Vau miten upeita kuvia!

Reply

Kiitos Erica! Kerron poikaystävälle terveiset 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *